Geplaatst op 02 maart 2023
Nieuws

Arriva partner Mooiedingenmakers, 15% korting op reizen voor leden

Nieuws   —   Geplaatst op 02 maart 2023

Arriva partner Mooiedingenmakers, 15% korting op reizen voor leden

We hebben te gek nieuws! We zijn ontzettend trots dat we onze nieuwe partnership mogen aankondigen met niemand minder dan Arriva! Dit betekent onder andere dat leden van Mooiedingenmakers vanaf maart 15% korting krijgen op hun reizen bij Arriva. Hoe dit werkt leggen we hieronder uit.

Hoe krijg ik die korting?
Hoe het werkt: je boekt jouw reis met de gratis glimble reisapp van Arriva. Via deze app plan je super makkelijk jouw reis en koop je ook gelijk je tickets.. En, hier komt het mooie: met de Mooiedingenmakerskortingscode krijg jij als lid 15% korting op je reis! Je kunt de code zo vaak gebruiken als je wilt. De code ontvang je via de nieuwsbrief en zal te vinden zijn in je ledenomgeving bij de ‘resources’.

Match made in heaven het Noorden
Arriva is nauwelijks meer weg te denken uit het Noorden. En we werken graag met ze samen, omdat het bedrijf mooie en belangrijke ontwikkelingsdoelen heeft. Ze zetten volop in op leefbaarheid, toegankelijkheid en innovatie én ze willen in 2025 volledig CO2-neutraal zijn. Bij het werken aan duurzame ambities, is creativiteit nodig. Dus waar de verbinder van het Noorden in transport dat nodig heeft, kan Mooiedingenmakers de verbinding met het creatieve netwerk bieden. Niet voor niets is Arriva ook een van de bedrijven die je kunt ontmoeten tijdens UNLOCK op 9 maart.

De nieuwe reisapp van Arriva, glimble, is ontwikkeld met oog op de behoefte van de reiziger, bijvoorbeeld door meerdere opties van vervoer aan te bieden. De app biedt een overzicht van alle reisopties met zowel openbaar vervoer als deelvervoer als eigen vervoer. Handig om te weten: je hebt geen OV-chipkaart of OVpay nodig. In- en uitchecken hoeft niet. Open een poortje op het station met de QR-code op je ticket, dat vanaf nu altijd 15% goedkoper is.