image
 

Behoeftepeiling: de juridische versie

Gepost op 18-05-2021

Met onze nieuwe partner Malou Akkerman willen wij juridisch advies toegankelijk en leuk maken. Als maker in de creatieve industrie krijg je vast wel eens te maken met juridische kwesties. Daarom willen wij vanuit onze samenwerking met Malou ondersteuning bieden aan alle mooiedingenmakers. Maar, om dit advies en haar dienst zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jullie wensen, hebben we jullie mening en input nodig. Door onze korte behoeftepeiling in te vullen help je Mooiedingenmakers te zien waar de behoefte ligt. De peiling zal hoogstens 10 minuten van je tijd in beslag nemen.

Wat gaan wij doen met de resultaten?

De antwoorden van deze peiling zullen gebruikt worden om de hulp en content vanuit onze samenwerking met Malou aan te sluiten bij de behoefte van de community. Ben jij wel eens in aanraking gekomen met een inbreuk van jouw auteursrecht? Of snap je de ballen van contracten? Dan willen wij dit graag weten! Je zult ons ontzettend helpen om júllie te helpen! Alvast bedankt!

Nieuwsgierig naar de resultaten? Houd onze website en socials in de gaten voor alle ontwikkelingen. Ben jij benieuwd naar wat wij nog meer aanbieden voor onze leden? Kijk op onze site voor alle voordelen.

Ben jij nou lid van Mooiedingenmakers en heb je een juridische vraag? Mail naar mooi@mooiedingenmakers.nl en wij koppelen je aan Malou! Gratis! Ja, echt! Ben jij nog geen lid van Mooiedingenmakers? Sluit je bij ons aan en werk samen met ons aan een sterke creatieve industrie.

De behoeftepeiling kun je hier invullen.