image
 

Behoeftepeiling: hoe begon jij met ondernemen?

Gepost op 29-03-2021

We introduceerden de starterkit als een complete kit voor creatieve zzp’ers met alle informatie die nodig is om te starten met ondernemen. Het moet ervoor zorgen dat startende zzp’ers een vliegende start kunnen maken met hun onderneming, om zo samen te kunnen werken aan een sterkere creatieve industrie.
Een leuk idee, zo’n starterkit, maar om deze kit zo compleet mogelijk te maken, hebben we jullie hulp nodig. Allemaal zijn we gestart als zelfstandige, met allemaal onze eigen struggles en uitdagingen. Wij zijn benieuwd naar deze uitdagingen, want van elkaar kunnen we leren. Waar liep jij tegenaan als starter? Wat zou jij je jongere zelf nu als advies geven omtrent het starten van een eigen onderneming?
Ook zijn we erg benieuwd naar wat er speelt binnen de community. Wat verwachten jullie van ons en hoe kunnen we onze content (nog) beter laten aansluiten op jullie wensen en behoeften? Om antwoord te krijgen op deze vragen is er een eerste korte behoeftepeiling gemaakt waar je jouw wensen, behoeften, verhalen en verwachtingen kan droppen. Kost je nog geen vijf minuten de tijd en het helpt ons weer een stukje verder naar het hogere doel: een sterkere creatieve industrie in Noord-Nederland.
 

De korte behoeftepeiling kun je hier invullen.