image
 

Bekijk de MDMA sessie met Bianca Pander over campagne voeren

Gepost op 18-03-2022

Deze sessie is opgenomen tijdens de live MDMA sessie op 5 november met publiek. De video gaat woensdag 23 maart om 18:00 in première. Klik op de video hieronder om een herinnering in te stellen.

Instagram Live

We praten graag met jullie na over deze sessie. Vergeet daarom niet om na afloop snel naar Instagram (klik!) te gaan om mee te praten tijdens de Instagram Live met Bianca, gehost door Koen Haringa. Heb je vragen voor Bianca? Schrijf ze alvast op en stel ze tijdens de live. De Instagram Live begint net na de première rond 19:00. Zie je daar?

Wie is Bianca Pander?

Bianca Pander, directrice van BKB | Het Campagnebureau en liefhebber van politieke zaken, heeft haar stempel kunnen drukken op de wereld. Bij BKB houd ze zich vooral bezig met campagnes die bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Zo heeft ze gewerkt aan bijzondere campagnes als ‘Elke stem telt’ voor het ministerie van Binnenlandse Zaken of de campagne ‘Duurzame Inzetbaarheid’ en ‘Veilig Werken’ van het ministerie van Sociale Zaken. Daarnaast zette ze het festival Welcome to the Village op met vrienden en organiseerde ze eerder de Nacht van Kunst & Wetenschap.

En nu? 

Dit was alweer de laatste MDMA sessie van de reeks. Maar geen zorgen, dit is alleen nog maar het begin. Op de hoogte blijven over de Mooiedingenmakers Academie? Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Krijg je deze nog niet in je inbox? Stuur ons even een berichtje!