image
 

Bekijk hier onze flitswebinars over ondernemen, je oude dag en meer

Gepost op 29-09-2020

Op basis van een behoefte-inventarisatie in de creatieve industrie in Noord-Nederland werkte Mooiedingenmakers aan kennissessies voor freelancers. Dankzij the Rona werden dit flitswebinars en geen fysieke events. Alle vijf webinars zijn vanaf nu terug te kijken. Dit programma kwam tot stand met ondersteuning van We the North en met heel veel medewerking van Smart Camels.

Wilbert van de Kamp is sociaal ondernemer en lijkt nooit stil te zitten. Met zijn talloze initiatieven kun je niet anders dan af en toe vragen, ‘hoe doet ‘ie het toch?’ Wat blijkt, het ondernemerschap van Wilbert is geen toevalligheid. Bij elk idee wat hij heeft, maakt hij gebruik van 14 stappen die hem helpen zijn plannen te realiseren. In deze video legt hij uit hoe.

Karlijn ter Horst komt uit Groningen en weet alles van communicatie. In dit korte webinar vertelt ze over de drie onderdelen waar je over moet nadenken vóórdat je begint met communiceren.

“Je gaat gewoon heel erg oud worden.” Was getekend, Danny van Zomeren van pensioenkantoor PSK. Als zelfstandigen in de Creatieve Sector denken we daar niet zoveel over na als we zouden moeten doen. Daarover vertelt Danny in dit korte webinar: Hoe zit het met je AOV, het ouder worden en het overlijden? Wat is crowd-surance en hoe is dat anders dan een Broodfonds?

In Flitswebinar #4 zoomen we in op wat opties om geld te vinden voor je creatieve project. Met onze Koen Haringa, die naast kartrekker van Mooiedingenmakers ook Matchmaker Cultuur voor drie landelijke cultuurfondsen is. Ook Frank Arling, Matchmaker van Emmen schuift aan in onderstaande webinar.

In flitswebinar #5 praat Stephanie Kemper van Bureau Maanstof je bij over het managen van je geldzaken. Ze flitst je langs herkenbare struggles en vertelt aan de hand van mooie anekdotes en handige tips & tricks dat het allemaal niet zo stoffig hoeft te zijn.