image
 

Bij Jakowe kun je terecht met al je vragen over boekhouding

Gepost op 11-11-2020

Boekhouding moeilijk? Bij Jakowe kun je altijd aankloppen

Vanaf nu kunnen zzp’ers uit Groningen terecht bij Jakowe voor hun hele boekhouding. “De samenwerking met Mooiedingenmakers is ontstaan doordat we jonge en creatieve zzp’ers een toffe doelgroep vinden en Mooiedingenmakers al goed kenden”, zegt Jasper, “maar we wilden nog meer in the picture staan om meer leden te helpen.” Zo helpt Jakowe je met de aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting, jaarverslagen of het uitbesteden van de complete administratie. Maar ook voor vragen of problemen kun je bij Jakowe aankloppen. Bijvoorbeeld als je meer wilt weten over het kopen van een nieuwe auto, je financiële gegevens moet aanleveren voor je hypotheekaanvraag of als je vragen hebt over de Tozo.

Jakowe maakt boekhouding toegankelijk

Waarom je juist bij Jakowe moet aankloppen, legt Jasper uit. “We hebben hele korte lijnen en we zijn altijd goed bereikbaar”, vertelt Jasper. “Bij vragen kun je ons altijd persoonlijk bellen en krijg je snel antwoord. We houden niet van een strak regime, maar willen graag laagdrempelig zijn. Want hoe je het ook wendt of keert, uiteindelijk is je boekhouding het fundament van je onderneming – of dat nou heel groot of heel klein is. Zonder goed overzicht kun je geen balans opmaken en doelen stellen.”

Ook bij een volgende online of offline Boekhoudclub zal Jakowe in de startblokken staan om te helpen. “Het is leuk om mensen meer bij te brengen over hoe je de aangifte omzetbelasting doet en vragen over boekhouding te beantwoorden”, zegt Jasper. “We merken dat er nog angst heerst voor de Belastingdienst, maar dat is helemaal niet nodig. Daarom houden wij het lekker toegankelijk.”

Korting op boekhouding voor leden

Voor onze leden hebben we korting georganiseerd bij diverse partijen. Jakowe in Groningen en Bouma&Vastrick in Friesland. De korting is afhankelijk van je vraag, mail ons voor meer informatie als je interesse hebt: mooi@mooiedingenmakers.nl.

Zakelijk advies is altijd gratis voor leden. Kijk wat het lidmaatschap nog meer inhoudt.