image
 

Boek nu je zakelijke spreekuur met onze adviseurs

Gepost op 17-05-2020

Bureau Maanstof over Bureau Maanstof

‘Hoi, wij zijn Wouter, Desiré en Stephanie van Bureau Maanstof. Wij doen de financiële administratie, controlling en boekhouding van verschillende organisaties zoals Welcome to The Village, Explore the North en Innofest. Wij zijn zelf ook zzp’ers en een dik jaar geleden samen als VOF Bureau Maanstof begonnen, vanuit onze ervaring op financieel-organisatorisch gebied.

Voor veel van ons/jullie is deze tijd onzeker, onvoorspelbaar en bedreigend voor het voortbestaan van je bedrijf. Als zzp’er moet je vaak je zaken alleen bedenken en alles komt op jouw schouders terecht. Wil je daarom eens met iemand sparren, heb je zakelijke vragen of wil je iets anders (zakelijks) delen? Wij willen je graag helpen waar dat mogelijk is.

Maak je bijvoorbeeld gebruik van alle regelingen die er nu zijn en wat zijn de voor- en nadelen hiervan? Haal je alles uit je aangifte inkomstenbelasting van vorig jaar, geef je bijvoorbeeld wel alle kosten op die je mag opvoeren (tip van Steph: vergeet je fietskilometers niet)? Is dit de tijd om je administratie eens goed op te ruimen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan snel aan!’

Aanmelden kan via Koen op mooi@mooiedingenmakers.nl.