Geplaatst op 16 december 2020
Nieuws

Dankjewelvoor2020!

Nieuws   —   Geplaatst op 16 december 2020

Dankjewelvoor2020!

Het is wat het is: 2020 is gewoon een rotjaar. Maar het is ook een jaar waarin mensen elkaar helpen en er voor elkaar zijn in moeilijke tijden. Reden voor een grote #dankjewelvoor2020 eindejaarscampagne met twee streamingshows in Leeuwarden. Want eigenlijk doen we het samen best wel goed.  

Een Grote Dankjewelvoor2020 Aftelshow op de ene stream en een ‘GROOTS‘ rondje langs de beste dj’s van het Leeuwarder nachtleven op de andere: zelfs thuis wordt deze Oudejaarsnacht er één om niet te vergeten. Op initiatief en in opdracht van gemeente Leeuwarden heeft Mooiedingenmakers met Suksawat, Poppodium Neushoorn en (een deel van) de Leeuwarder horeca in zeer korte tijd een breed programma opgezet. Op oudejaarsdag komen beide streams online via dankjewelvoor2020.nl.

De regie voor de Grote Dankjewelvoor2020 Aftelshow ligt in handen van theatermakers/acteurs Eline de Vries en Romke Gabe Draaijer. Samen met Neushoorn en Suksawat presenteren zij vanaf 20:30 uur de talkshow vanuit Neushoorn. Daarnaast kun je onder meer een Liwwadder quiz, cabaret en live optredens tot na de jaarwisseling verwachten.

Suksawat is kartrekker voor de campagne, en heeft daarvoor de redactie tijdelijk uitgebreid met de Leeuwarder vormgever Jochem Wouda en codeklopper Jesse Peters.