Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

De Boekhoudclub – Over de Jaarrekening

Event   —   Vindt plaats op 24-02-2021

De Boekhoudclub – Over de Jaarrekening

De komende Boekhoudclub is een speciale, want hij is online. Daarom doen we het ook gewoon lekker samen met Friesland, Groningen en Drenthe tegelijkertijd. Jakowe, ons favoriete boekhoudkantoor in Groningen, geeft antwoord op jouw vraag over de jaarrekening en dan is er ook nog een quiz waarmee je tijdens deze tri-regionale editie van de BHC een heerlijke Grokaalbox kunt winnen.

Datum en tijd: 24-02-2021, om 7:00
Deuren open: 0:00u
Locatie: Zoom

Eigenlijk hoort elke provincie elk kwartaal een eigen Boekhoudclub te krijgen. Lekker in een kroeg of iets dergelijks, onder het toeziend oog van een goede boekhouder, alle cijfers in het goede vakje zetten, terwijl je een biertje drinkt en een bitterbal verorbert. Want niemand zegt dat administratie saai moet zijn. Maar ja, corona. We kunnen helemaal niet naar de kroeg. Maar dat betekent nog steeds helemaal niet dat je daarom je boekhouding alleen moet doen.
Jakowe helpt je verder met je jaarrekening
Als het goed is heb je de BTW-aangifte van kwartaal 4 al ingeleverd. Nu komt het echte werk, de jaarrekening. Of wat je ook maar opstelt om te bepalen wat je vorige jaar verdiende, wat in een apart potje moet voor de inkomstenbelasting en of je het eigenlijk allemaal wel een beetje oké doet. Nou, daar gaan we het deze editie dan ook over hebben. Jasper en Gerard van Groninger boekhoudkantoor Jakowe zitten voor je klaar en je kunt ze vragen wat je wilt. Als het maar over je boekhouding gaat. Want daar weten deze mannen echt veel van af.

Doe een quiz en win een Grokaalbox
Wanneer al onze vragen zijn beantwoord en we zeker weten dat het met die jaarrekening helemaal goed komt, is er een quiz! Die gaat over boekhouden en we beloven alvast dat het geen stomme of ellenlange quiz wordt. Want dat vindt niemand leuk, wij ook niet. Een extra voordeel van deze quiz is dat je er een prijs mee kunt winnen. De Grokaalbox is een doos vol lekkers uit Groningen, waarmee Groninger ondernemers worden gesteund. Supertof initiatief en ook heel erg fijn dat we een exemplaar mogen weggeven.

Hoe het zit met het bier en de bitterballen
We doen deze editie van de Boekhoudclub online, dus dat betekent dat je zelf je versnaperingen moet regelen. Zet dus alvast een wijntje koud en zorg dat je een borrelnoot in de buurt hebt.

Ben je er bij? Dan kun je altijd aanschuiven. Het is wel handig als je je van te voren aanmeldt. Heb je alvast een vraag, dan kun je die hier ook kwijt.