image
 

Denk en beslis mee over de toekomst van Mooiedingenmakers

Gepost op 21-02-2024

Mooiedingenmakers is de grootste creatieve community van Noord-Nederland. En heel actief: we verenigen, organiseren, matchen, borrelen en adviseren. Maar doen we wel de juiste dingen? Vertel het ons op 14 maart in Leeuwarden en op 27 maart in Groningen en maak de club nog beter. 

De meer dan tweehonderd leden zijn de ruggengraat van Mooiedingenmakers. Daarom doen we ons best om het lidmaatschap zo nuttig mogelijk te maken. Je hebt een profiel, we regelen korting op zakelijke zaken, er zijn MDMA-sessies en je hebt gratis toegang tot experts over juridische en verzekeringszaken. Door hier gebruik van te maken help jij jezelf beter te ondernemen. Tegelijkertijd draag je bij aan Grote Droom: het Noorden als de meest creatieve regio van Nederland.

Nu de storm van de pandemie is gaan liggen, ziet niet alleen de wereld maar ook de sector er heel anders uit. Aanleiding voor ons om onze activiteiten en strategie te herzien, met als centrale vraag: hoe kunnen we als de meeste waarde creëren voor de culturele en creatieve zzp’ers in het Noorden? Daarvoor raadplegen we het liefst de allerbeste experts die er zijn: diezelfde zzp’ers. Uiteraard onze leden, maar het mogen ook mensen zijn die geen lid zijn.

Dit zijn onze doelen:

  • Een abo dat nóg beter aansluit op behoeften
  • Betrokkenheid van onze leden vergroten
  • Meer structuur en organisatie in de community
  • Betere MDMA-sessies en workshops

We organiseren twee sessies:

14 maart in Leeuwarden en 27 maart in Groningen.

Passend bij het aantal aanmeldingen kiezen we een goede werkvorm, waarin veel ruimte is voor alle feedback en suggesties. Het is ook mogelijk om agendapunten aan te dragen, deze punten hebben wij vast genoteerd:

  • De toekomstvisie van Mooiedingenmakers
  • Onze plek in de regio en het werkveld
  • De rol van de leden in Mooiedingenmakers
  • Commissies voor events, kennis en borrels

Wees de toekomst van Mooiedingenmakers

Graag zien we jou op een van de twee sessies over de toekomst van Mooiedingenmakers. Ben je geen lid, of lid geweest? Dan ben je extra welkom om de club vorm te geven, zodat jij er ook niet meer omheen kunt.

Donderdag 14 maart, Leeuwarden
19:00 uur tot 21:00 uur
Locatie: De Kleine Bagijn

Woensdag 27 maart, Groningen
19:00 uur – 21:00 uur
Locatie: NTB

Het is wel nodig dat je je hiervoor opgeeft middels het aanmeldformulier. Dat kan hier: MELD JE HIER AAN

Datum: 27 maart 2024 - 7:00 pm
Start programma: 19:00
Locatie: De Kleine Bagijn [route]
Kosten: gratis