image
 

Doe mee met de ZZP-Kerstpakket-uitwisseling!

Gepost op 05-12-2020

Weet je wat je kerstboom thuis nog mooier maakt? Dat er een kerstpakket onder staat. Zo’n doos met gouden sterren aan de buitenkant, die je er de hele tijd aan herinnert dat iemand dankjewel zegt voor het harde werk dat je dit jaar hebt uitgevoerd. Sommige werknemers krijgen per jaar meerdere kerstpakketten, terwijl de meeste ZZP’ers, helemaal in de creatieve en culturele sector, onder de kerstboom niks dan gevallen dennennaalden hebben liggen. Dit is wat ons betreft een ernstige discrepantie, een onrechtvaardigheid zelfs, waar we samen eenvoudig wat aan kunnen doen.

Als mooiedingenmakers schenken we elkaar dit jaar daarom een kerstpakket en dat werkt echt heel eenvoudig, zoals je kunt lezen in onderstaand stappenplan.

  1. Je schrijft je hier in voor de ZZP-Kerstpakket-Uitwisseling.
  2. Wij koppelen je via de mail aan een andere maker uit de regio
  3. Je maakt een kerstpakket voor de ander van vijftien euro. Dat mag ook een ander bedrag zijn, als je dat samen overeenkomt.
  4. Je spreekt met elkaar een manier af om de kerstpakketten uit te wisselen.
  5. Je zingt All I Want for Christmas is You en wijst naar je kerstpakket(optioneel).

Dat is alles! Wel even inschrijven vóór 15 december, dan krijg je 16 december meteen een mailtje met jouw kerstpakketbuddy.

Nu kan het zo zijn dat je geen lid bent van Mooiedingenmakers en toch graag kerstpakketten wilt uitwisselen. Dat kan natuurlijk, het is immers Kerstmis! We zeggen het nog een keer, iedereen die werkzaam is als creatieve of culturele ZZP’er verdient een kerstpakket. Jij ook. Dus doe lekker mee.

En je mag natuurlijk altijd lid worden, dat vinden we extra leuk.