Vindt plaats op 09-02-2022, 16:00
Event

EVENT: Afternoon City Hunt – 2 september

Event   —   Vindt plaats op 02-09-2022

EVENT: Afternoon City Hunt – 2 september

De vakantie komt ten einde, de werkzaamheden kloppen aan de deur en de zzp'ers starten weer langzaam op. Dat kan maar één ding betekenen: tijd om weer samen te komen. De Afternoon City Hunt krijgt 2 september zijn comeback; farsk en klaar voor de start. Met een unieke speurtocht en aansluitend feest regelen wij die vrijmibo 2.0! Lees verder hieronder.

Datum en tijd: 02-09-2022, om 16:00
Deuren open: 15:30u
Locatie: TBA
Entree: € gratis

Weet je nog, de Early Bird morning rave? Mooie Dingen Makers en Studio Zeepsop hebben besloten om dit nog eens dunnetjes over te doen met de Afternoon City Hunt.

Waar we de vorige keer de dag met elkaar begonnen, gaan we nu borrelend het weekend in. Hoe we dat gaan doen? Met een toffe speurtocht door de oude binnenstad van Ljouwert met een eindlocatie van jewelste! De avontuurlijke dag sluiten we af bij onze vrienden van De Oesterclub voor Friese wadoesters (of ander lekker eten), beats, drankjes en gezelligheid.

De Afternoon City Hunt is de lokale energy boost voor alle culturele en creatieve ZZP-ers in Leeuwarden: Samen op jacht door de stad, eten, drinken. Vrijmibo 2.0!

Om half 4 en om 4 zullen de groepen starten, de informatie krijg je vooraf. Toegang is gratis, maar we willen wel graag weten of je erbij bent. Dus scoor je gratis tickets via de link in de button hieronder.

Het evenement wordt georganiseerd door Studio Zeepsop, in opdracht van Mooiedingenmakers, als onderdeel van het corona-steunpakket van de gemeente Leeuwarden.

Scoor je gratis tickets hier

Hey, wil jij nou meer van dit soort leuke events? Kom ook bij het leukste netwerk van Noord Nederland! Als lid van Mooiedingenmakers maak je gebruik van allerlei leuke, slimme en handige dingen. Zoals toffe borrels, kortingen op events en handige tools voor je zzp’erschap. Meld je hier aan.