Vindt plaats op 07-08-2021, 19:00
Event

EVENT: Boekhoudclub Leeuwarden/Emmen

Event   —   Vindt plaats op 08-07-2021

EVENT: Boekhoudclub Leeuwarden/Emmen

Verdomd! De gezelligheid houd niet op! Na de aankondiging van de boekhoudclub in Groningen, kunnen Drenthe en Leeuwarden natuurlijk niet achterblijven. Want: we missen jullie en daarom willen we jullie graag weer ontmoeten. Hoe? Dat vertellen we hieronder.

Datum en tijd: 08-07-2021, om 19:00
Deuren open: 19:00u
Locatie:
Entree: € gratis

In den beginne was er de boekhoudclub. Een plek waar we samen zaten, samen aten en vooral de belasting deden samen met onze maten. De Corona gooide even roet in het eten, maar inmiddels kunnen we weer! Dus, waarom nog langer wachten? Volgende week zal in Leeuwarden en Emmen respectievelijk de boekhoudclub weer starten, in het echt, óp locatie.

Wat, waar, hoe? 

Waar je ook woont in het mooie Noorden, het maakt niet uit, elke provincie heeft z’n eigen clubje deze maand. Voor de boekhoudclub in Groningen kijk je hier. De boekhoudclub in Leeuwarden en Emmen zullen beide plaatsvinden op 8 juli. Hieronder vind je meer info.

Leeuwarden

datum: donderdag 8 juli, 19:00 tot 21:00

locatie: Paddy o’Ryan, Tweebaksmarkt 49, Leeuwarden

boekhouder: Bouma en Vastrick zijn erbij voor je vragen

Emmen

datum: donderdag 8 juli, van 19:00 tot 21:00

locatie: Rensentheater, Hoofdstraat 20, Emmen

boekhouder: wordt nog bekend gemaakt

 

Wil je er bij zijn? Kom lekker langs! Eerste drankje en bitterballen zijn van ons. Wil je de boekhoudclub in Emmen bijwonen? Stuur even een mailtje naar frank@mooiedingenmakers.nl. We hebben er zin in!