Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

Event: Boekhoudclub Q1 + netwerken

Event   —   Vindt plaats op 21-04-2021

Event: Boekhoudclub Q1 + netwerken

[stream onderaan deze pagina] We gaan onze kwartaalaangifte doen! En deze editie van de Boekhoudclub (21 april om 19:30 uur) hebben we het over nog meer. We willen jullie mening weten over intervisie, een groen ZZP-keurmerk en voor de boekhouding schuiven de experts van Jakowe-advies weer aan. Gewoon lekker online en voor alle Mooiedingenmakers.  

Datum en tijd: 21-04-2021, om 19:30
Deuren open: 19:30u
Locatie: online
Entree: €0

Bonnetjes, bier en bitterballen
Het is weer tijd voor een Boekhoudclub (BHC)! Maart 2021 verschilt helaas niet zo gek veel van maart 2020, wat betekent dat we ook deze Boekhoudclub weer vanaf onze thuiswerkplek doen. Kun je je ergonomische bureaustoel eigenlijk aftrekken van de voorbelasting? Een goeie vraag die je kunt stellen aan boekhouders van Jakowe Advies, die tijdens de BHC klaarzitten om al je vragen over de aangifte van Q1 te beantwoorden.
Intervisie
Voor we daarmee beginnen willen we even interesse peilen. Voor leden van Mooiedingenmakers organiseren we zaken als kortingen op verzekering, een goed vindbaar profiel en zakelijk advies. Dat aanbod willen we uitbreiden met intervisie. We hebben gemerkt dat veel (mogelijk)makers behoefte hebben aan een klankbord. Het kan waarde toevoegen om structureel te praten over de lange termijn: hoe gaat mijn ontwikkeling als professional en wat heb ik nodig? Daarvoor willen we intervisie opzetten, en om deze clubjes zo goed mogelijk in te richten vragen we jullie om input. Wilbert van de Kamp presenteert het huidige plan. Stel je vragen, geef je input. Hebben we veel aan.
Groen ZZP Keurmerk
Daarna presenteert een van onze Mooiedingenmakers, Tom Tieman, een plan voor een Groen ZZP Keurmerk. Hij heeft een tof, duurzaam plan uitgewerkt hoe we lokaal nog duurzamer en groener kunnen gaan zzp’en. Hij presenteert dit graag aan je, en wil daarna vragen om input.
Dus wederom dit keer: zet je eigen biertje koud, gooi die oude kaasbitterballen in de Airfryer en ga er eens lekker voor zitten, want we zitten dan wel alleen thuis en niet in de kroeg, we kunnen nog steeds samen mooie dingen doen.
Ben je er bij? Schuif vooral aan! Het is wel handig als je je van te voren aanmeldt, dan kunnen we je reminden. Heb je alvast een vraag, dan kun je die hier ook kwijt.