Vindt plaats op 07-07-2021, 18:45
Event

EVENT: Boekhoudclub x Intervisie (live in Groningen)

Event   —   Vindt plaats op 07-07-2021

EVENT: Boekhoudclub x Intervisie (live in Groningen)

Elkaar kunnen aankijken in de ogen. De natte druppels langs de rand van je glas. Gewoon een gesprekje kunnen voeren met de persoon (anderhalf meter) naast je. Wat hebben we daar allemaal weer zin in. Dit klonk lang als een fantasie, maar geen zorgen! Dit wordt werkelijkheid very soon. Mooiedingenmakers presenteert: de enige echte REAL LIFE Boekhoudclub x Intervisie hybride live in Groningen.

Datum en tijd: 07-07-2021, om 18:45
Deuren open: 18:45u
Locatie: OOST, Groningen, Oosterstraat 13A
Entree: € gratis

Dit event zal bestaan uit twee delen: de ‘classic’ Boekhoudclub en de start van de Mooiedingenmakers-intervisie. Dit alles live op locatie én live via het wereldwijde web (online). Het event zal plaatsvinden in OOST in Groningen City; een hele toffe plek om hele toffe dingen te doen. Podium OOST gaat helaas sluiten in september en daarom zijn we blij dat we nog even kunnen genieten van deze mooie locatie. Hoe gaat de avond er uit zien?

De Boekhoudclub

De aangiftes en belastingen blijven doorgaan, dus het is tijd voor de volgende boekhoudclub. Neem je bonnetjes mee (of pak ze er thuis bij) en stel al je vragen aan onze boekhouders. Deze editie zullen we het weer hebben over de kwartaalaangifte en gaan we in op alle boekhoud-gerelateerde vragen.

Intervisie

Na de boekhoudclub vliegen we door naar de intervisie. We hebben hier en daar al wat laten vallen over intervisie, maar nu is het toch écht zo ver om lekker te gaan beginnen. We trappen de intervisie af door middel van een korte inleiding door onze eigen Wilbert over de urgentie en het belang van Intervisie. Daarna maken we een vliegende doorstart met gast en intervisie-held Johannes Postema om vervolgens kleine intervisie groepjes te vormen en lekker samen bezig te gaan.

Johannes Postema is een ster in het begeleiden van ondernemers. Met een passie en voorliefde voor innovatie en duurzaamheid zet hij zich graag in voor ondernemers, bedrijven en organisaties. Hij doet dat o.a. via BBENG bij: Ik Ben Drents Ondernemer’, L.A.B Groningen en The Peer Sessions. Super fijn dat hij er bij is!

Johannes zal aan de hand van een toffe presentatie meer vertellen over intervisie: hoe werken de methodes, wat zijn de do’s and dont’s en de veelgemaakte fouten en wat zijn zijn ervaringen. Daarnaast zal hij tijdens het event samen met Wilbert klaarstaan voor feedback en vragen. We zullen live op locatie én live vanuit je eigen kamer aan de slag gaan, dus ook online is er de mogelijkheid om de intervisie bij te wonen en een groepje te vormen met anderen.

We zijn er weer bij en dat is prima

Wil je er bij zijn? Geef je dan even op via het aanmeldformulier hieronder. We sturen je via de mail een herinnering én zo kunnen wij anticiperen op de hoeveelheid aanwezigen.

Kan je er niet live bij zijn? Geen zorgen. Via zoom kan je het event ook gewoon online bijwonen. We sturen je de link via de mail!

Geef je hier op voor het event

Ben jij nou nog geen lid van Mooiedingenmakers, maar zou je wel graag willen aansluiten? Het is nooit te laat om nog lid te worden. Leuk voor jou én leuk voor ons, want daarmee steun je Mooiedingenmakers in onze missie: een sterkere creatieve industrie in Noord Nederland. Wat krijg je er allemaal nog meer voor terug? Een community waarmee we toffe dingen doen, fijne mogelijkheden om te verbinden met andere makers, hele leuke events, een profiel op onze site, gratis juridisch advies en een hele hoop korting bijvoorbeeld. Check it out hier:

Word lid