Vindt plaats op 11-05-2021, 17:00
Event

MDMA Sessie: zo haal je meer klussen binnen

Event   —   Vindt plaats op 05-11-2021

MDMA Sessie: zo haal je meer klussen binnen

Mooiedingenmakers opgelet! De allereerste MDMA Sessie komt eraan, op 5 november welteverstaan. Zin in? Wij ook! Hieronder vertellen we meer over deze eerste sessie en wat je ervan kan verwachten. Lees door onder de foto.

Datum en tijd: 05-11-2021, om 17:00
Deuren open: 17:00u
Locatie: Prinsentheater, Noorderbuitensingel 11
Entree: € gratis voor leden, 10 euro voor niet-leden

Alle zzp’ers zeggen ja tegen MDMA

Dus, die MDMA Sessies, wat was dat ook alweer? De MDMA Sessies is een serie events in november en december georganiseerd voor onze leden en alle zzp’ers in de creatieve industrie die graag zichzelf verder willen ontwikkelen in hun ondernemerschap. Met de MDMA Sessies maak je jezelf een nog betere zzp’er aan de hand van 6 toffe sessies. Binnen deze 6 sessies krijg je tools en kennis om je zzp’erschap te versterken en daarnaast krijg je ook nog eens wat extra toffe skills erbij door middel van een leuke workshop. Hoe de eerste MDMA Sessie er uit gaat zien lees je hieronder.

Programma:

17.00 | Lezing door Bianca Pander van Campagnebureau BKB

17.45 | Korte pauze

18.00 | Workshop presenteren door Afra Rijkhoff

18.30 | Borrel

LEZING

We weten dat we goed zijn in ons werk, maar soms lukt het alsnog niet met klanten binnenhalen. Of je krijgt weer de zoveelste vergelijkbare productie klus binnen en eigenlijk ben je meer toe aan iets nieuws. Hoe zorg je er dan voor dat je zichtbaar bent? Hoe vermarkt je jezelf zo dat je klanten jou vinden in plaats van dat jij ernaar op zoek moet? Bianca Pander, directrice van BKB – het Campagnebureau gaat hierop antwoord geven en vertelt je hoe je je eigen marketeer kunt worden.

WORKSHOP

En als we dan gevonden worden door de klant, moeten we ons ook goed kunnen presenteren om de opdracht binnen te hengelen. Daarom hebben we docerend theatermaakster en presentatrice Afra Rijkhoff uitgenodigd om een spoedcursus presenteren te geven. Kun jij weer met zelfvertrouwen de wereld in en die opdrachten binnenslepen. Go get em!

Zin in die Sessie

Inschrijven voor de eerste MDMA Sessie kan via de link hieronder. Voor alle leden van Mooiedingenmakers zijn de sessies hartstikke gratis én we sluiten ook nog eens af met een gezellige borrel. Ben je geen lid, maar zou je wel willen komen? Klinkt als een goed moment om lid te worden! Daarmee steun je niet alleen de creatieve industrie in Noord-Nederland, maar kan je ook nog eens gebruik maken van alle leuke, slimme en handige dingen die wij aanbieden, zoals deze toffe sessies. Alle voordelen vind je hier.

Geef je hier op voor de MDMA Sessie