Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

Event: Mooie Leden meetup

Event   —   Vindt plaats op 27-05-2021

Event: Mooie Leden meetup

Het is zover! De allereerste-kersverse-gloednieuwe Mooie Leden Meet-up komt er aan. Tijdens deze meet-up zullen we met onze leden in gesprek gaan over Mooiedingenmakers. Wij willen jullie input horen! De meet-up zal plaatsvinden op 27 mei, gewoon, nog even vanuit huis. We hebben er zin in!

Datum en tijd: 27-05-2021, om 16:00
Deuren open: 16:00u
Locatie: home sweet home
Entree: €0

Voor wie?

De Mooie leden Meet-up is een ‘vergadering’ voor alle leden van Mooiedingenmakers die graag mee willen praten. We willen graag jullie visie en ideeën over Mooiedingenmakers horen; wat verwachten jullie van ons? wat zouden jullie graag van ons willen zien? Dit is dus je moment om inspraak te hebben en lekker je ongezouten mening te geven.

Waarover?

Elke meet-up zullen we het hebben over een aantal onderwerpen die ons en jullie als leden aangaan. Deze editie gaan we het hebben over intervisie, over de ontwikkeling van de starterkit en nog veel meer! Uiteraard is hier ook altijd plek voor input vanuit de leden. Daarnaast is dit een plek voor ons om jullie op de hoogte te stellen van alles wat er gebeurd achter de schermen bij Mooiedingenmakers. Waar zijn wij zoal mee bezig? En welke toffe plannen hebben wij allemaal voor de nabije toekomst? Daar vertellen wij graag meer over.

We want you!

Dus, in conclusie: Mooiedingenmakers staat voor verbinden. Wij willen donders graag waarde leveren en hoe kan dat nou beter dan door te horen van onze mooie leden zelf. Wil jij graag meepraten? Geef je dan op via het aanmeldformulier! Op deze manier kunnen wij jullie een herinnering sturen en anticiperen op de hoeveelheid aanwezigen.

Heel apart gevoel van binnen.

Ben je nog geen lid maar krijg je wel de (positieve) kriebels van dit bericht? Wordt dan ook lid van Mooiedingenmakers! Waarom? Mooiedingenmakers streeft naar een sterke creatieve industrie voor alle makers in Noord-Nederland. Dit doen we niet alleen, maar door ons te verenigen. Daarnaast heeft het lidmaatschap ook heel veel persoonlijke voordelen! Een kleine greep uit het aanbod: gratis juridisch advies, korting op boekhouding, toffe exclusieve events en een hele fijne community. Benieuwd naar álle voordelen? Kijk dan op onze website.

Geef je hier op voor de MLM!