Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

EVENT: Mooie Leden Vergadering

Event   —   Vindt plaats op 24-03-2022

EVENT: Mooie Leden Vergadering

Incoming: Mooie Leden Vergadering op 24 maart! Hoe gaat het met onze leden, hoe gaat het met Mooiedingenmakers? We groeien, veranderen en ontwikkelen. En om dat goed te doen, willen we graag van jullie horen! Ben je lid? Meld je snel aan!

Datum en tijd: 24-03-2022, om 15:30
Deuren open: 15:30u
Locatie: online
Entree: € gratis

Wat is de Mooie Leden Vergadering (MLV)? De Mooie Leden Vergadering is de (online) meeting voor alle leden van Mooiedingenmakers die graag mee willen praten. We willen graag jullie visie en ideeën over Mooiedingenmakers horen; wat verwachten jullie van ons? Wat zouden jullie graag van ons willen zien? We willen graag waarde bieden aan alle leden, maar op welke vlakken kunnen we dit het beste doen? Tijdens de MLV vragen we jou om je ongezouten mening.

Waarover?

We gaan het hebben over een aantal topics waar wij bij Mooiedingenmakers de laatste tijd veel mee bezig zijn. Deze keer hebben we het o.a. over intervisie, de leden-community en hoe we waarde kunnen bieden aan de meer ervaren leden onder ons. Ook zullen we jullie op de hoogte stellen over alles waar wij mee bezig zijn op het moment en welke plannen we hebben voor het komende jaar. Hieronder zie je een korte agenda.

  • opening en introductie programma
  • Woord van Mooiedingenmakers: Wat wil MDM en hoe werken we daaraan?
  • terugblik 2021
  • huidige aanbod MDM voor leden
  • break out rooms (intervisie, community, ‘de senioren’)
  • recap
  • rondvraag

Wanted: leden met mening

Jullie maken de Mooiedingenmakers community. Dus, wat is er nou beter dan horen van onze eigen leden over hoe we nog verder komen? Wil jij er bij zijn? Geef je op via het aanmeldformulier hieronder.

Geef je hier op!