Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

EVENT: Netwerkevenement Unlock__

Event   —   Vindt plaats op 29-09-2021

EVENT: Netwerkevenement Unlock__

Makers, probleemoplossers en creatieven opgelet! Jouw skills zijn nodig voor het aanpakken van maatschappelijke uitdagingen. Haak 29 september van 15:00 tot 16:00 online of offline aan bij het allereerste netwerkevenement van Unlock__. Tijdens het event gaan we dieper in op de uitdagingen van het MKB en hoe de creatieve industrie hiervoor ingezet kan worden.  

Datum en tijd: 29-09-2021, om 15:00
Deuren open: 15:00u
Locatie: Binnenkort meer info!

Over Unlock
Groningen barst van de creatieve potentie. Toch hoor je de zin: ‘Ik ga naar de Randstad verhuizen voor werk’ net te vaak, vooral uit monden van creatieven. Dat is jammer en volgens ons vaak niet nodig. Groningen heeft namelijk genoeg complete uitdagingen waar hele goede oplossingen voor nodig zijn.

Unlock__ is in leven geblazen om kwesties zoals leegstand, verduurzaming en herpositionering na corona te koppelen aan de creatieve industrie. Met als gevolg een nieuwe manier van problemen oplossen met betere en duurzamere resultaten.

Dus… heb jij zin om je creatieve brein aan het werk te zetten voor concrete resultaten? Denk je dat Groningen beter af is, wanneer er meer naar jouw ideeën geluisterd wordt? Klik op de link hieronder en meld je aan!

Aanmelden voor Unlock__ kan hier!