Vindt plaats op 03-04-2022, 15:00
Event

EVENT: Unlock_ online editie

Event   —   Vindt plaats op 04-03-2022

EVENT: Unlock_ online editie

Groningen barst van de creatieve potentie. Toch hoor je de zin: ‘Ik ga naar de Randstad verhuizen voor werk’ net te vaak, vooral uit monden van creatieven. Dat is jammer en volgens ons vaak niet nodig. Groningen heeft namelijk genoeg complexe uitdagingen waar hele goede oplossingen voor nodig zijn. Daarom gaan wij met de bedrijven én creatieven samen om tafel zitten om oplossingen te vinden, win-win! Hoe dat er precies uit gaat zien zie je hieronder.

Datum en tijd: 04-03-2022, om 15:00
Deuren open: 15:00u
Locatie: online
Entree: € gratis

Wat kunnen creatieven bijdragen aan uitdagingen van het bedrijfsleven? Tijdens Unlock_ laten bedrijven aan creatieven zien waarmee ze precies worstelen. In korte een-op-een sessies wordt vervolgens nagedacht over een oplossing voor die problemen, en na de speeddates kijken we direct of we of een vervolg kunnen geven aan de samenwerking tussen het bedrijfsleven met de creatieve industrie, waarbij gemeente Groningen ook een mooie duit in het zakje doet! Lees meer hieronder.

Unlock_ programma:

– First things first: even voorstellen
– De bedrijven pitchen hun uitdagingen
– In korte speeddates ga je de dialoog aan waarin je jouw meesterlijke ideeën deelt
– Tot slot vatten we kort de oplossingen samen
– Nadien ben je vrij om LinkedIn connecties bij te werken

Unlock_ vindt online plaats op 4 maart van 15:00 tot 16:30 uur. Deelname is gratis, schrijf je in via de link hieronder of bekijk de website: https://www.unlockgroningen.nl/

 

Hoe leuk? Zo leuk! 

Vorig jaar op 29 september trapten we deels fysiek en deels online af met Unlock_MKB. Er werd met verschillende creatieven gewerkt aan drie verschillende Groningse problemen. Hoe dat er uit zag je in de aftermovie hieronder. Enthousiast geworden? Meld je aan via de knop hieronder!


Meld je hier aan voor Unlock_