Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

EVENT: Unlock_

Event   —   Vindt plaats op 25-05-2022

EVENT: Unlock_

Not-so-awkward netwerkevenement incoming! Het is weer zover, het leukste netwerkevent van het Noorden staat weer op de planning voor komende maand. Unlock_ vindt plaats op woensdag 25 mei in Groningen en jij bent uitgenodigd. Hoe dit er uit gaat zien lees je hieronder.

Datum en tijd: 25-05-2022, om 15:00
Deuren open: 15:00u
Locatie: De Suiker
Entree: € gratis

Hoe werkt dat ook alweer, Unlock_? In De Suiker in Groningen verwelkomen we bedrijven, mensen van de gemeente en jullie, de creatieven. Potentiële opdrachtgevers dus. We garanderen dat je in gesprek raakt met nieuwe mensen, en het eerste biertje? Die krijg je van ons.

Waarom Unlock_?

Koen Haringa, oprichter van Mooiedingenmakers, legt uit wat de bedoeling is: “Met Unlock_ faciliteren we de ontmoeting tussen de creatieve industrie en het bedrijfsleven. Ik denk dat we de afstand tussen die twee werelden, waar de mensen bijna andere talen spreken, op die manier verkleinen.” Tijdens de komende editie van Unlock_ worden 10 bedrijven en tenminste 50 creatieven verwacht.

“We spelen in op de behoeften die beide partijen hebben.”, zegt Madelon de Vries, Economische Zaken van de Gemeente Groningen over Unlock. “Aan de ene kant heb je de creatieve industrie die heel graag opdrachten wil uitvoeren en hele leuke ideeën heeft. Aan de andere kant heb je het bedrijfsleven die met vraagstukken zitten die waar ze een oplossing voor bedenken die voor erg de hand liggen. Als je die partijen bij elkaar brengt, voorzie je in de behoefte van de creatief om lekker te kunnen nadenken en het bedrijf heeft een oplossing voor een probleem waar zelf niet opgekomen zou zijn.” Een perfecte win-win situatie dus!

What to expect

Super leuk natuurlijk, maar hoe gaat dit in de praktijk er uit zien? Hieronder zie je een korte planning van de middag. Kom je ook?

15:00 Hey, hallo en welkom!
15:15 Onze host opent het evenement
15:20 Een kleine voorstelronde door de bedrijven die ook direct hun probleem pitchen
15:40 De eerste dosis inspiratie geven we je alvast
mee.
15:50 Pauze
16:00 Tijd om je creatieve brein aan het werk te
zetten. In groepjes ga je in gesprek met de
bedrijven en brainstorm je over mogelijke
oplossingen voor het probleem.
16:40 Roundup en conclusie door de host, ook: en
hoe nu verder?
16:50 De bar lonkt. First round on us!

Meer informatie vind je op de website van Unlock_: https://www.unlockgroningen.nl/

Hou 25 mei vanaf 15.00 uur vrij in je agenda en meld je aan via de button hieronder.

Meld je hier aan voor Unlock_