image
 

Fix je AOV met Dorine Schoon – 27 juni

Gepost op 12-06-2024

Liever nadenken over je volgende creatieve project dan over wat er gebeurt als je niet meer kunt werken? Je bent niet de enige. Toch is het belangrijk om voorbereid te zijn op minder leuke scenario’s. Tijdens de praktische workshop ‘Fix je AOV’ met Dorine Schoon helpen we je om een arbeidsongeschiktheidsverzekering te kiezen die bij jou past. Dat is dus één avondje AOV-fixen voor een toekomst met minder zorgen.

Goede voorbereiding is het halve werk

Tijdens de workshop ‘Fix je AOV’ ga je op een laagdrempelige manier aan de slag met het thema arbeidsongeschiktheid. Niet het meest sexy onderwerp – liever praat je natuurlijk over de dingen die wél goed gaan – maar het is desalniettemin belangrijk om goed voorbereid te zijn op eventuele tegenslagen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en niemand is onaantastbaar, tenzij je stiekem als superheld tussen de zzp’ers verstopt zit, Clark Kent-stijl. Weten wat je moet doen als je wel eens in de kreukels ligt, is dus wel zo handig. Als creatieve zzp’er wil je immers je zo min mogelijk zorgen maken over wat er gebeurt als je niét meer kunt werken.

Kunnen we het fixen? Nou en of!

De workshop ‘Fix je AOV’, ontwikkeld door Dorine Schoon van Oog voor Impuls, is de perfecte oplossing. Tijdens deze workshop kom je te weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot een arbeidsongeschiktheidsverzekering en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Je krijgt praktische tips, handige tools en de kans je vragen te stellen aan de expert-in-kwestie, gewoon gezellig samen met andere creatieve zzp’ers en een koud biertje in de hand. Aan het einde van de workshop heb jij misschien wel een optie gevonden die bij jou past en kan je vervolgens je eigen AOV gaan fixen. Dat is dus één avondje AOV-fixen tegenover de grote afwezigheid van een heleboel zorgen. De workshop is helemaal gratis. Goeie deal, toch?

Praktische informatie

Datum: 27 juni
Locatie: De Kleine Bagijn, Leeuwarden
Tijd: 19:15 – 21:00

Geef een beetje luv aan de jij van de toekomst en fix je AOV, samen met ons! Aanmelden doe je easy-peasy via de link hieronder. Zie je snel!

Klik hier om je aan te melden

PS. Vanuit Mooiedingenmakers bieden we verschillende mogelijkheden aan voor het fixen van je AOV, van het crowdsurance platform Sharepeople tot onze regionale partner in verzekeringen Posthumus & Partners. Ook hier zullen we tijdens de workshop op ingaan!

Datum: 27 juni 2024 - 7:15 pm
Start programma: 19:15
Locatie: De Kleine Bagijn - Bagijnestraat 64, Leeuwarden [route]
Kosten: € gratis