Geplaatst op 06 mei 2020
Nieuws

Flitswebinar #1: ondernemen tijdens corona

Nieuws   —   Geplaatst op 06 mei 2020

Flitswebinar #1: ondernemen tijdens corona

Hoe doet 'ie het toch altijd? Zelfs tijdens de coronacrisis weet Wilbert van de Kamp opvallend te ondernemen. Zo is Omapost nu een toch wel heel mooi en toonaangevend verhaal (heb jij je oma al een kaartje gestuurd?). Tijdens een half uur durend flitswebinar vertelt Wilbert op vrijdag 8 mei om 16:00 uur hoe dat werkt en waarom bijvoorbeeld ook rouw daar een belangrijke rol bij speelt.

Bij het opstarten van deze flitswebinars hebben we gevraagd waar behoefte aan is en hoe lang zo’n webinar mag duren. Half uurtje, zeiden jullie. En laat het vooral over ondernemen in tijden van corona gaan. Nou, dan regelen wij dat. Dit is het eerste flitswebinar van een reeks die pas eindigt als we weer bij elkaar in buurt mogen komen. Deze eerste sessie is openbaar en gratis voor iedereen, alle volgende sessies zijn alleen voor leden. Lid worden van Mooiedingenmakers is een goeie deal waarmee je niet alleen jezelf helpt, kijk hier maar eens.

Zwengel je ZOOM aan

Dus, vrijdag 8 mei om 16.00 uur! Na het half uur is er tien minuten de tijd om je brandende vragen te stellen en opmerkingen te maken. Dan, als je zin hebt, is het tijd voor een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel en voor je het weet is het 17:00 uur en sluiten we de boel af.

De flitswebinars en andere events zijn altijd gratis voor leden. Kijk wat het lidmaatschap nog meer inhoudt ????????.