Geplaatst op 11 november 2020
Nieuws

Frank Arling is onze nieuwe Chef Drenthe

Nieuws   —   Geplaatst op 11 november 2020

Frank Arling is onze nieuwe Chef Drenthe

Sinds deze maand hebben we er een nieuw teamlid bij: Frank Arling is onze nieuwe Chef Drenthe. Deze duizendpoot begon zijn ondernemerschap met kleine klusjes in de evenemententechniek, is nu actief in de creatieve sector én heeft een stichting die panden verhuurt aan lokale initiatieven. Daarnaast is ‘ie ook nog matchmaker voor Emmen. Je kunt dus begrijpen dat we nu al super blij zijn met deze alleskunner.

Verbinden en verenigen
Frank wil heel graag de cultuursector en de creatieve industrie meer met elkaar verbinden. En laat dat nou precies zijn waar Mooiedingenmakers voor staat. Frank twijfelde dus geen moment om Chef Drenthe te worden. “Verenigen is heel belangrijk”, zegt Frank. “Door verbintenis en uitwisseling te creëren tussen mijn regio en andere noordelijke regio’s, kunnen we een sterkere, creatieve en lokale sector neerzetten. Een die een tegengeluid geeft aan de grotere partijen die het zoeken in de Randstad en het belang van lokaal talent niet zien.”

Regionaal en interregionaal samenwerken
Frank heeft al leuke ideeën op de planning staan. “Ik ben aan het brainstormen hoe we events kunnen gaan organiseren in Drenthe. Dit zal door corona grotendeels online moeten gebeuren. Ook is er al een app-groep voor makers uit Drenthe opgericht, waar nu ongeveer al 20 mensen in zitten. Uiteindelijk wil ik, naast een sterkere creatieve lokale sector, meer gaan samenwerken, zowel regionaal als interregionaal. Ik heb in ieder geval heel veel zin in om leuke dingen te organiseren!”

Woon je in Drenthe en wil je contact opnemen met Frank? Dat kan door te mailen naar frank@mooiedingenmakers.nl