image
 

[GESLOTEN] De leukste MDM’ers voor de LeukeDingenCommissie

Gepost op 17-06-2024

Zoals vorige week aangekondigd, gaan we nu starten met Meer Zeggenschap Door Onze Community. Want jullie willen meer leuke dingen? Nou, dan krijgen jullie meer leuke dingen. Maar je moet het wel zelf doen, in de allereerste, allermooiste en allerleukste LeukeDingenCommissie van de wereld, waarvoor je je nú kunt aanmelden!

MELD JE METEEN AAN DOOR HIER TE KLIKKEN. DOE DAN! KLIK!

Wat is de LeukeDingenCommissie?

De LeukeDingenCommissie zorgt ervoor dat alle leden van Mooiedingenmakers meer leuke dingen doen, waardoor we het onderlinge clubgevoel versterken. De commissie bestaat uit een stuk of vier, vijf leden van Mooiedingenmakers en dat is zo ongeveer de enige eis die we stellen.

Wat doet de LeukeDingenCommissie?

De LDC, ook wel De ZilvertUitjes, organiseert leuke dingen. Dat doet ze natuurlijk in overleg met Mooiedingenmakers, maar ze is voornamelijk zelfsturend en -organiserend. Op de achtergrond zeggen wij vooral ‘ja, is goed, let’s gooooo!’

Waar moet ik aan denken dan?

  • Borrels op leuke plekken;
  • Midgetgolf-toernooien en/of competities;
  • Werk(of niet)- en Netwerkweekend op een plek als dit;
  • Excursies per bus naar musea, exposities en zo;
  • De enige echte MDM-Pubquiz
  • Een vette lezing

Je leest, inhoud is hier mooi, maar niet noodzakelijk.

Wat zijn de verantwoordelijkheden?

Dat je leuke dingen organiseert. De informatie hierover deel je met Mooiedingenmakers, zodat we onze communicatiekanalen volop kunnen inzetten. Eens per kwartaal brengt de commissie verslag uit aan Koen of Henk van Mooiedingenmakers. Dan leren we van de afgelopen periode en sturen we gezamenlijk bij als dat nodig is.

Hoe zit dit met geld?

Die vraag is tweeledig. De eerste is natuurlijk, hoe betalen we die leuke dingen? Nou, bij Mooiedingenmakers reserveren we altijd een budget voor de leuke dingen, dus dat komt dan helemaal tot jouw/jullie beschikking.

De tweede is wat ingewikkelder. Als je werk verricht, ook al is het in een commissie waarmee je bijdraagt aan de doelstellingen van de leukste club ter wereld die natuurlijk ook jouw overkoepelende doelstellingen behartigd, dan is het fijn als daar wat tegenover staat.

Die vergoeding bestaat voorlopig uit een gratis lidmaatschap van Mooiedingenmakers. Toch weer in de pocket. In de toekomst zouden we het tof vinden als we dat kunnen uitbreiden. Hoe, dat vinden we graag samen uit!

Say no more, laat me Leuke Dingen organiseren

Aanmelden kan hier –> https://forms.gle/Cq4BH6mGN6dX6784A

Tot snel!