image
 

Het Grote ZZP-Kerstpakketfeest – 22 december

Gepost op 28-11-2023

Het ZZP Kerstpakketfeest is terug en kerstiger dan ooit! Samen met partners New Noardic Wave, Friesland Pop en Writer’s Block organiseert Mooiedingenmakers het ultieme kerstfeestje voor zzp’ers, inclusief kerstpakket! Het feest vindt plaats ons spiksplinternieuwe kantoor ‘De Kleine Bagijn’ in Leeuwarden. Zet je 22 december alvast in je agenda?

Druilerige dagen, guur weer, startende winterdepressie? Alles wordt even vergeten wanneer je in december dat kerstpakket opent. Althans, voor de meeste werkenden. Als zzp’er werk je hard, maar krijg je niet altijd diezelfde beloning aan het eind van het jaar. En december zonder kerstpakket is toch een beetje als kerst zonder sneeuw: veelvoorkomend, maar niet bepaald leuk.

Daarom gaan we voor iedereen pret met een kerstpakket. Op het kerstfeest-der-feesten in Leeuwarden of door middel van de grote kerstpakketuitwisseling. Zo gaan we samen solo het nieuwe jaar in!

Kerstfestijn @ De Kleine Bagijn

Het feest vindt plaats op de nieuwe werkplek van Mooiedingenmakers en Studio Zeepsop: De Kleine Bagijn. De inloop voor het kerstfeest is vanaf 19:30 en het programma start officieel om 21:00. Dit hebben we voor je in petto:

Programma

21:00 Opening
21:05 Kerstmuziek – met Naduah, Lis en Kristel
21:35 CinematigTalkTM – filmprogramma met Cinematig
22:05 Kutzooibingo – maar dan met mooie dingen
23:00 einde programma

Adres: Bagijnestraat 64 in Leeuwarden (maps)

Hoe en wat?

Je entree voor deze welverdiende kerstfeest is een kerstpakket voor een ander. Natuurlijk willen we dit zo eerlijk mogelijk maken, daarom verwachten we dat iedereen een weloverwogen kerstpakket meeneemt t.w.v. ± €15,-. Let op: zonder kerstpakket, geen entree!

Meld je hier gelijk aan.

Niet feesten, wel uitpakken? 

Kun je niet aanwezig zijn bij het feest, maar wil je wel graag dezelfde uitpakpret? Daarvoor hebben we, weer terug van weggeweest: de kerstpakketuitwisseling! Het werkt zo: meld je aan via onderstaande link en je wordt gematcht aan een andere zzp’er uit jouw regio. Jullie kunnen dan samen afspreken vanaf half december en elkaar een weloverwogen kerstpakket met mooie dingen t.w.v. ± €15,- geven. Extra leuk om naast het kerstpakket met elkaar te delen wat 2023 jou heeft opgeleverd en waar je naar uitkijkt in 2024! Zo is het feest voor iedereen, zelfs voor degenen die er niet fysiek bij kunnen zijn.

Wat je moet weten:

  • Deadline voor aanmelden uitwisseling is 13 december
  • Je wordt door ons gekoppeld aan een andere zzp’er uit jouw regio. We laten dit aan je weten via e-mail.
  • Spreek met de ander af om de kerstpakketten uit te wisselen. Voorwaarde: je moet elkaar in het echt ontmoeten!

Aanmelden

Datum: 22 december 2023 - 7:30 pm
Start programma: 21:00
Locatie: De Kleine Bagijn, Leeuwarden [route]
Kosten: € kerstpakket