image
 

Incoming: MDMA sessies om betere ZZP’ers te worden

Gepost op 08-02-2022

Een MDMA sessie is een powercollege, speech of lezing van een expert. De sessies zijn door ons opgenomen, en deze kun je lekker op je gemak thuis bekijken. Hieronder zie je ze allemaal!

In de eerste MDMA sessie vertellen Friso Visser en Lotte Brouwer van Brain Fuel je hoe een goede brainstorm kan leiden tot haalbare en bijzondere resultaten, als je maar de juiste methodes weet.

Onze partner in juridische zaken Malou Akkerman vertelt jou waar je op moet letten als ZZP’er én wat je allemaal moet regelen om er zeker van te zijn dat je je zaken goed op orde hebt. Nu alvast hulp nodig met juridische zaken? Onze leden kunnen gratis bij Malou terecht voor juridisch advies. Lees meer over Malou hier!

 

Met diversiteit en inclusie ondernemen: ook als ZZP’er kan jij een grote impact hebben. Hoe kan je nieuwkomers betrekken, en waarom is het ook voor je opdrachtgever of organisatie belangrijk om dit te leren? Hooman Nassimi van New Faces vertelt in deze sessie over hoe dit werkt. Met praktische handvatten inspireert hij iedereen om méer te doen.

 

Ondernemen is niet altijd makkelijk, niet op het praktische vlak, maar ook zeker mentaal niet. Gezond ZZP’er zijn, hoe doe je dat eigenlijk? En hoe zorg je dat je (mentaal) gezond blijft?

Wilbert van de Kamp vertelt over de ervaringen en lessen die hij heeft opgedaan als ondernemer en geeft jou concrete adviezen over hoe jij mentaal gezond kan blijven.

 

Lieselot van Damme weet alles over subsidies. Hoe zorg je er nou voor dat je een goede subsidieaanvraag doet en bij wie kan je om hulp vragen? Lieselot geeft je alle tips die je nodig bent om goed van start te gaan.

 

Bianca Pander, directrice van BKB – het Campagnebureau vertelt je in dit powercollege de basics van iedere goede campagne. Waarom werkte de campagne van Donald Trump en hoe kan jij dit gebruiken om meer klanten te krijgen?

 

Meer van dit soort content zien? Word lid van Mooiedingenmakers en sluit je aan bij het leukste creatieve netwerk van het Noorden. Klik hier om alle leuke, slimme en handige voordelen te bekijken.