Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

JONGE HARTEN GEEFT 15 VRIJKAARTEN VOOR REVOLT WEG AAN MOOIEDINGENMAKERS

Event   —   Vindt plaats op 19-11-2021

JONGE HARTEN GEEFT 15 VRIJKAARTEN VOOR REVOLT WEG AAN MOOIEDINGENMAKERS

We hebben in Nederland wederom te maken met een gedeeltelijke lockdown. Dit is zwaar en verdrietig, voor iedereen en ook voor onze sector. Gelukkig mogen dit keer de theaters wel open blijven. Dit is goed nieuws voor Jonge Harten, dat van 19 t/m 27 nov plaatsvindt. Op 19 nov openen zij het festival met de voorstelling REVOLT in de Stadsschouwburg en jij kunt daar bij zijn! Jonge Harten geeft namelijk 15 vrijkaarten weg aan Mooiedingenmakers. Maar, op=op, dus meld je snel aan via onderstaande link om een kaartje te bemachtigen!

Datum en tijd: 19-11-2021, om 20:00
Deuren open: 20:30u
Locatie: Stadsschouwburg, Turfsingel 86.
Entree: GRATIS

OVER REVOLT

Ga je de straat op voor jouw idealen? Danstheatervoorstelling REVOLT gaat over opstand, peer pressure en protesteren. Over kritisch blijven nadenken versus jezelf verschuilen achter de groep. Wil jij impact hebben op de wereld en invloed op je eigen toekomst? Verandering begint bij jezelf en elke grote beweging is klein begonnen. REVOLT is een wake-up-call, een oproep aan jou om je stem te laten horen en een verschil te maken.

In REVOLT mixt choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio persoonlijke verhalen, kwetsbaarheid, humor en ernst met performance, (muziek)theater, video en dans. Een voorstelling die je even flink door elkaar schudt. Eerder maakte Moisio Victory bij Maas en won daarmee de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

https://www.jongeharten.nl/programma/revolt/?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRsak2vCcEi5Qn3zxv3FDZRW3q49Qhm6jhN1NNVidbTlMXJHgdyetqcaAjpOEALw_wcB 

Lijkt dit je tof? Meld je dan hieronder aan voor een vrijkaartje, op=op!

Geef je hier op!