Een PR/communicatie-persoon voor Hi-Lo op de Afsluitdijk (gesloten)

image
image
image
image

Stichting Hi-Lo Art initieert beeldende kunstprojecten in de openbare ruimte in en rondom het Waddengebied, waaronder een aantal grote, publieke kunstwerken: de Bakens. Daarnaast verbindt Hi-Lo zich met bestaande lokale kunstinstellingen en bouwt aan een groeiend netwerk in dit uitzonderlijke gebied, dat Unesco Werelderfgoed is.

Een van de Bakens, Baken Afsluitdijk, heeft vooral een literair thema. Duo’s van zes schrijvers en zes componisten hebben samen zes geluidswerken gemaakt, die alleen op de Afsluitdijk te beluisteren zijn, en even lang duren als een ritje over de dijk. Luisteraars kunnen een app downloaden die middels GPS uitsluitend op de Afsluitdijk werkt, zodat je in de auto of in de bus kunt luisteren. De duo’s zijn: Ellen Deckwitz en Sanam Tahmasebi (aka Sanamika), Marion Pauw en Michelle Samba, Jowi Schmitz en Roald van Oosten, Auke Hulst en Corrie van Binsbergen, Sholeh Rezazadeh en Wouter Snoei, Joost Oomen en Arnold de Boer/ZEA.

Het project loopt al een tijdje en de app is in ieder geval tot en met december dit jaar te downloaden. Voor die tijd – en zo snel mogelijk – willen we daar nog extra aandacht (en gebruikers) voor genereren. Bijvoorbeeld in samenwerking met de Kampioen van de ANWB, en met de Arriva/Connexxion-bussen die over de dijk rijden.


De maker

Hiervoor zoeken we een ervaren freelance PR/communicatie-persoon met een netwerk in het Noorden. Iemand die enthousiast is, en doortastend in het benaderen van mogelijke partners en eventueel pers of andere relevante partijen.

We gaan uit van ongeveer drie dagen werk, en hebben daar een vergoeding voor staan van €1.200 ex BTW. Concrete afspraken en doelen stemmen we uiteraard bij een samenwerking af. Voor 2024 staan er een aantal nieuwe projecten in de steigers, dus bij wederzijds enthousiasme is er perspectief op een grotere opdracht volgend jaar.

Meer info

Reageren op deze opdracht kan op twee manieren:
1> mail naar Maire Haverkort via maire@hi-lo-art.com met je motivatie en onderbouwing
2> vul het formulier hieronder in, en dan sturen wij dit door naar diezelfde Maire

Deze vacature staat open totdat ‘ie gevuld is. Meer informatie? Bekijk hier de website, of stuur Maire een mailtje.

Iets voor jou!