Een scriptschrijver met Friese roots voor Merk Fryslân (gesloten)

image
image
image
image

Fryslân is meer dan de Elfstedentocht, uitgestrekte weilanden en fierljeppen. Fryslân is ook een gevoel. Het is mensen ontmoeten, leuke dingen ondernemen en vooral, samen dingen zelf doen. Merk Fryslân wil dit vatten in een video die voor en door Friesland is.

De video is een uiting van de nieuwe merkpositionering van de hele provincie. Na een onderzoek is dit samengevat in de term ‘zelf samen doen’. We zijn hier immers eigenwijs en op onszelf aangewezen, maar we weten ook dat we dingen het beste doen door ze samen op te pakken. Het mienskip-gevoel van 2023 en verder, daar gaat het over.

Om dit gevoel te vatten, moet er een script komen. Een verhaal over wat het betekent om in deze provincie te zijn. Als toerist, als iemand die hier net komt wonen, het kan allemaal.

 


De maker

Jij bent een schrijver met, het liefst, Friese roots. Dat is belangrijk, omdat je moet snappen wat het betekent om in deze mooie provincie te verblijven. Je snapt de kracht van hoe we dingen samen aanpakken, het hechte verenigingsleven en de drang om er op uit te gaan en dan toch weer terug te willen komen. Ben jij ervan overtuigd dat je dit gevoel begrijpt en kunt overbrengen in een verhaal, reageer dan snel!

Ook belangrijk is dat je voor deze opdracht goed beschikbaar bent. De deadline is haalbaar, maar kent op dit moment niet heel veel ruimte. Ervaring met documentaires en branding video’s is een pré.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, reageer dan! Wij brengen je in contact met de opdrachtgever. Die wil graag met je kennismaken om te ontdekken of er een klik is. Dat is voor deze opdracht, met deze specifieke vraag, belangrijk.

Wil je meer weten over deze opdracht, dan mag je altijd contact opnemen met henk@mooiedingenmakers.nl.

Vergoeding: op offertebasis.

Werkwijze: Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier. Je hoort van ons of je wel of niet met de opdrachtgever in gesprek gaat. Loopt dit goed, dan maken we samen een offerte op.

Directe acquisitie naar aanleiding van deze klus wordt niet gewaardeerd.

Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!