Een Social Media Manager voor DNA Projecten (gesloten)

image
image
image
image
image

DNA projecten realiseert interieurconcepten voor de zakelijke markt in de meest brede zin van het woord. Vanuit hun kantoor in Heerenveen zorgt een klein team van vakidioten voor het realiseren van kantooromgevingen die aansluiten op het DNA van hun klanten.

Om dit verhaal nog beter te vertellen is de organisatie op zoek naar een creatieve freelancer die ze daarbij kan helpen.

 


De maker

Jij bent een social media marketeer die de mooiste meubels in verschillende kantooromgevingen tot leven laat komen op social media. Met creatieve content weet jij de doelgroep te enthousiasmeren over de kennis, producten en projecten van DNA Projecten.

Jij trekt zelf de kar en hebt de juiste kennis en vaardigheden om de social media aanwezigheid vanaf de grond goed op te bouwen en te onderhouden. Je geeft daarbij invulling aan de verschillende social media kanalen en zorgt ervoor dat er een strategie ontstaat die meer potentiële klanten genereert.

 

Meer info

De opdrachtgever is heel benieuwd naar wat jij voor ze kunt betekenen. Je vult de opdracht met betrekking tot uren en vergoeding dan ook in goed overleg in.

Zin in deze klus? Neem dan contact op met Mirjam van DNA Projecten, via mirjam@dnaprojecten.nl.

Iets voor jou!