Een studiofotograaf voor Noorderlink(gesloten)

image
image
image
image
image
image

Noorderlink is een HR-netwerkorganisatie met een achterban van ruim vijftig grote organisatie in het Noorden van Nederland. Vanuit Groningen organiseren en faciliteren ze met een dynamisch team van elf tot twintig personen de activiteiten van dit netwerk.

Noorderlink maakt verbindingen en stimuleert samenwerking tussen professionals en organisaties, helpt mensen en organisaties ontwikkelen en kijkt vooruit om de arbeidsmarkt in het Noorden aantrekkelijk te maken en te houden.

De organisatie heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website en die is bijna klaar. Met de nieuwe website wordt ook de huisstijl opgefrist. Een belangrijk onderdeel daarvan is het beeld en daarom zoeken we een fotograaf die zo’n achttien foto’s kan maken.

Goed om te weten

– De opdrachtgever denkt aan beelden zoals deze, of deze. Let op, dit is inspiratie. De opdrachtgever kijkt ook uit naar jouw interpretatie hiervan!


De maker

Je bent een fotograaf die ervaring heeft met het maken van abstracte en/of gestileerde beelden in een studio. Wegens de planning is het belangrijk dat je op korte termijn beschikbaar bent: behalve het beeld is de website namelijk af.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, dan brengen we jou in contact met de opdrachtgever. Wil je meer weten over deze opdracht, bel dan met Henk op 06 – 2782 0970.

Er is een volledige briefing beschikbaar, die je krijgt op aanvraag en wanneer we je voorstellen aan de opdrachtgever.

Vergoeding op offertebasis.

Werkwijze: spreekt deze klus je aan? Reageer via het onderstaande formulier voor vrijdag 16 februari 2024. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

 

 

 

Iets voor jou!