Een videograaf voor IVN (gesloten)

image
image

Het Instituut voor Natuureducatie verbindt mens en natuur, jong en oud. Dat gebeurt met natuuractiviteiten, cursussen of een Jongeren Debat over Biodiversiteit en Voedsel. Samen met de agenda Biodiversiteitsherstel Fryslân en Jong Leren eten organiseert IVN een project waarbij jongeren (12-18 jaar) meer leren over biodiversiteit en voedsel, en daarover leren debatteren.

Het project wordt afgesloten met een evenement waarbij jongeren in debat gaan met elkaar. Het project en natuurlijk het einddebat ziet de opdrachtgever graag vastgelegd op film, zodat ze komende jaren hiermee meer jongeren en scholen kunnen werven. Hiervoor zoeken we een filmmaker die tijdens het einddebat op 1 december kan filmen.

 


De maker

Jij bent een zelfstandige professional die goed is in het maken van promotie video’s en het vastleggen van een evenement. Je bent in ieder geval beschikbaar voor het einddebat op 1 december.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, reageer dan! Wij brengen je in contact met de opdrachtgever.

Wil je meer weten over deze opdracht, dan mag je altijd contact opnemen met henk@mooiedingenmakers.nl.

Vergoeding: Op offertebasis

Werkwijze: Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier. Je hoort van ons of je wel of niet met de opdrachtgever in gesprek gaat. Loopt dit goed, dan maken we samen de offerte op.

Directe acquisitie naar aanleiding van deze klus wordt niet gewaardeerd.

Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!