Een videograaf voor korte en krachtige promofilm

image
image
image

Poly Temp Scientific is een leverancier van laboratoriumapparatuur. Het bedrijf levert basisapparatuur aan diverse laboratoria in Nederland en biedt daarbij ook servicediensten aan voor onderhoud, reparatie en validatie van deze apparatuur. De focus van deze handelsfirma is het bieden van kwaliteit.

Voor hun eigen label Labselect wil het bedrijf graag een promotievideo om de naamsbekendheid bij afnemers te vergroten. Daarvoor is een videomaker nodig, die de voordelen van dit merk goed in beeld kan brengen, in overleg met de opdrachtgever. De video wordt gebruikt op web en socials.


De maker

Jij bent een videograaf die op locatie in Bolsward goed uit de voeten kan met de wensen van de opdrachtgever. De opdrachtgever heeft een goed beeld van wat ze willen, maar jij kunt met je kennis en ervaring goed aangeven wat wel en niet werkt.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, dan brengen we jou in contact met de opdrachtgever. Wil je meer weten over deze opdracht, bel dan met Henk op 06 – 2782 0970.

Vergoeding: op basis van offerte

Werkwijze: spreekt deze klus je aan? Reageer via het onderstaande formulier voor vrijdag 21 mei 2024. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Acquisitie naar aanleiding van deze klus stellen we niet op prijs.

Iets voor jou!