Een vormgever voor de nieuwe cultuurnota (gevuld!)

image
image
image
image

Hoe gaat Provincie Groningen om met cultuur? Dat staat in de Cultuurnota, die op dit moment inhoudelijk vorm krijgt. Natuurlijk wenst de provincie dat passend te presenteren: mooi opgemaakt door een lokale vormgever. Het document telt ongeveer veertig pagina’s. Kijk, de huidige editie ziet er zo uit.

Het document is te vinden op https://cultuurnotagroningen.nl/ en die vormgeving moet overeenkomen met die van de nota zelf, dus je levert hiervoor ook ontwerp aan.


De maker

Jij bent een zelfstandig vormgever uit de provincie Groningen die van de nieuwe cultuurnota een echt mooi ding maakt. Je krijgt de benodigde inhoud van de opdrachtgever, zodra de nota gereed is.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, dan brengen wij je in contact met de opdrachtgever. Wil je meer weten over deze opdracht, dan mag je altijd contact opnemen met henk@mooiedingenmakers.nl.

Vergoeding: op offertebasis

Werkwijze: Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier, uiterlijk voor 1 juli 2023. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!