Een vormgever voor een gespreksmodel (gesloten)

image
image
image

Ongeveer 25% van de Nederlanders komt niet goed mee met de digitalisering von de samenleving. Dit zijn mensen die bijvoorbeeld moeite hebben met internetbankieren, e-mailen of het inloggen met hun DigiD.

Om dit bespreekbaar te maken en te ontdekken waar de kansen en mogelijkheden liggen, heeft project Digitale Geletterdheid van het innovatielab van NHL Stenden een gespreksmodel ontwikkeld.

De voorlopige vormgeving daarvan vind je hier. Nu is dat natuurlijk al hartstikke leuk, maar de ontwikkelaars zien graag een mooiere versie.


De maker

Jij bent een vormgever die zowel digitaal als analoog kan denken. Dit gespreksmodel gebruik je namelijk als spel, dat je op tafel legt. Je snapt dat verschillende doelgroepen het spel moeten snappen en kunt dit visueel vertalen.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, reageer dan! Wij brengen je in contact met de opdrachtgever. Die wil graag met je kennismaken om te ontdekken of er een klik is. Dat is voor deze opdracht, met deze specifieke vraag, belangrijk.

Wil je meer weten over deze opdracht, dan mag je altijd contact opnemen met henk@mooiedingenmakers.nl.

Vergoeding: Op offertebasis

Werkwijze: Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier. Je hoort van ons of je wel of niet met de opdrachtgever in gesprek gaat. Loopt dit goed, dan maken we samen de offerte op.

Directe acquisitie naar aanleiding van deze klus wordt niet gewaardeerd.

Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!