Een workshop content creation voor PLIEGER (gesloten)

image
image

Plieger heeft verspreid over Nederland tientallen showrooms en zogeheten expressen. Sommige medewerkers zijn enthousiast in het maken van content voor Instagram Reels en TikTok, maar de opdrachtgever wenst een hogere kwaliteit en is bereid hierin te investeren.

Een onderdeel daarvan is een workshop content creatie, waarin medewerkers aan de hand van drie voorbeelden zelf leren hoe ze passende content kunnen maken.

Dit zijn voorbeelden van hoe het wél moet: een moodboard, een voor/na reel en verlichting in een badkamer.


De maker

Jij bent aantoonbaar handig met Instagram Reels(liefst ook TikTok) en je weet hoe je met je telefoon en eventuele accessoires als een ring light een video als deze maakt. Je weet ook hoe je dit op een laagdrempelige manier over kunt brengen aan een kleine groep mensen.

Als je eerder een dergelijke workshop hebt gegeven is dat natuurlijk een enorme pré.

Meer info

De workshop geef je in september of oktober, op locatie bij Plieger in Utrecht. Optioneel ben je na de tijd bereikbaar voor feedback op door de opdrachtgever gemaakte content.

Ben je geschikt voor deze opdracht, dan brengen wij je in contact met de opdrachtgever.

Wil je meer weten over deze opdracht, dan mag je altijd contact opnemen met henk@mooiedingenmakers.nl.

Vergoeding: op offertebasis

Werkwijze: Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier, uiterlijk voor 28 augustus 2023. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!