Freelance event manager voor UNLOCK (gevuld!)

image
image
image
image
image

Na vier prachtige edities in Groningen landt het creatieve en ‘not-so-awkward’ netwerkevent UNLOCK op 9 maart in Friesland. Het event wordt georganiseerd door Mooiedingenmakers en verbindt creatieve makers met nieuw netwerk en nieuwe potentiële opdrachtgevers. Daarvoor zijn we op zoek naar een projectmanager, die vanaf januari de boel met een team in goede banen leidt.


De maker

Jij dus, ben zzp’er en komt uit Friesland. Je werkt met een projectleider, vormgever, marketeer en producent. Je bent verantwoordelijk voor de planning en voortgang, de organisatie, het budget en werkt en denkt ook creatief mee aan de marketing, productie en vormgeving van het event. Het zou mooi zijn als je veel ervaring hebt met events managen. We zoeken iemand met energie en die vrolijk is, en houdt van vooruitkijken en plannen. Qua events denk je niet alleen praktisch, maar vertaal je ook concepten door in organisatie – zoals passend is bij UNLOCK: ‘tot wel 80% minder awkward!’.

Bekijk hier de aftermovie van de laatste UNLOCK

Meer info

De vergoeding
Op offertebasis

De werkwijze
Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier, uiterlijk voor 3 januari 2022. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Word je ook blij van lokale klussen?
En van een groter netwerk van makers en opdrachtgevers en meer toffe dingen? Join onze community van meer dan 200 zzp’ers, maak gelijk je eigen profiel aan en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste klussen, kansen en events! Word lit.

Iets voor jou!