Tien festivalbouwers voor Frederiks

image
image
image

In juli vind er een groot event plaats. Hiervoor heeft Frederiks in Heerenveen de opdracht gekregen een groot aantal voorwerpen te maken. Denk aan podia, poorten, barren en dergelijke. De bouwmaterialen zijn vooral hout. Er is vanaf 20 mei 2024 zes weken de tijd om deze installaties te bouwen.

Voor deze klus zoeken we meerdere mensen die zin en tijd hebben om op locatie in Heerenveen of Leeuwarden de installaties in elkaar te zetten. We gaan uit van weken van 40 uren. Deze zijn in overleg flexibel in te delen: er kan bijvoorbeeld ook in de avond gewerkt worden.

De dagprijs voor deze klus is €300,-.


De maker

Jij hebt zin en tijd om samen met een team zes weken lang goed je handen uit je mouwen te steken om echt hele mooie dingen te maken. Je weet hoe je een boormachine vast moet houden. Verder werk je met afkortzagen, tackers en dergelijke. Doe je dat nu nog niet, dan sta je ervoor open om dat te leren.

Het is niet erg als je niet volledig beschikbaar bent. Heb je bijvoorbeeld een week waarin je ook een andere klus hebt, dan kan dat.

Lijkt dit je wat? Vul dan het formulier hieronder in. voor meer informatie, vragen of opmerkingen mag je ook altijd bellen met Henk, op 06 – 2782 0970.

Meer info

Over Frederiks

Frederiks is een van de grootste interieurbouwers van Noord-Nederland. Vanuit hun moderne werkplaats in Heerenveen werken ze voor diverse opdrachtgevers en maken high-end interieurs voor winkels, jachten en kantoren. Het is een bedrijf dat vertrouwen heeft in hun eigen vakmanschap en vanuit die overtuiging graag de samenwerking zoekt met kundige partners.

Acquisitie op basis van deze klus stellen wij en de opdrachtgever niet op prijs.

Iets voor jou!