Freelance tekenaar/ animator voor de Friese Aanpak (gesloten)

image
image

De Friese Aanpak is in 2017 tot stand gekomen om de Friese overheden te laten samenwerken op het gebied van complexe opgaven met een gezamenlijk of overeenkomend doel. Er is toen een website in het leven geroepen, gericht op de ambtenaren van de deelnemende partijen. Deze website wordt aangepakt en de boodschap vereenvoudigd, ook aantrekkelijker gemaakt voor de gemiddelde ambtenaar en achteloze andere bezoeker. Toegankelijkheid is daarbij het sleutelwoord, waar humor en beeld weer de belangrijkste ingrediënten voor zijn. In een korte animatie willen we aangeven wat De Friese Aanpak is en wat je er als ambtenaar en burger aan hebt.


De maker

We zoeken hiervoor een freelance tekenaar/ animator uit Friesland. Het script is al klaar, maar moet nog worden vertaald naar beelden/ tekeningen die daarna moeten worden geanimeerd. Bemoeien met het script mag natuurlijk ook.

Dit is een opdracht waar je van droge kost iets leuks kunt maken en je mag samen met de opdrachtgever de fantasie de vrije loop laten.

Meer info

Vergoeding
In overleg

Werkwijze
Spreekt deze klus jou aan? Reageer dan snel via het formulier onderaan deze pagina. Stuur vooral voorbeelden mee van jouw werk, en eventueel ook wat je hierbij vindt passen. Jouw input overleggen we met de opdrachtgever. De vacature blijft open staan totdat ‘ie gevuld is.

Iets voor jou!