Junior marketeer voor Fryslân Bloeit (gesloten)

image
image

Tussen mei en september doen zes Friese dorpen mee aan Fryslân Bloeit. Elk dorp vormt een week lang het epicentrum van de Friese verduurzaming. Met veel activiteiten door en voor de dorpen, laten ze zien hoe ze op een duurzame wijze omgaan met de thema’s klimaat, mienskip, gezondheid en natuur. Fryslân Bloeit is een gezamenlijk initiatief van Freonen fan Fossylfrij Fryslân en Arcadia.

Het team van Fryslân Bloeit vergroot en ondersteunt de kracht van de Friese dorpen op het gebied van organisatie, communicatie en facilitatie. Het doel? Van Fryslân een toekomstbestendige en duurzame provincie maken, waar de samenleving niet meer neemt van de aarde dan ze in staat is te geven, waar mensen gezond en gelukkig oud kunnen worden en waar een waardevolle plek voor iedereen in de maatschappij is.

De pilot van Fryslân Bloeit in Wergea in 2023 was een groot succes en Wergea doet ook dit jaar weer vol energie mee, samen met vijf andere dorpen. Om een beeld te schetsen van wat er tijdens een Bloeiweek zoal in een dorp gebeurt: vorig jaar organiseerde Wergea onder andere een weilanddiner, huiskamerconcerten, een duurzame markt en doken tientallen Wergeasters de hele week bij zonsopkomst het water in voor een frisse ochtendduik.

Fryslân Bloeit zoekt per 1 maart een junior marketeer ter ondersteuning van hun coördinator marketing en communicatie.


De maker

Jij bent een enthousiaste junior marketeer en je staat te popelen om meer ervaring aan je CV toe te voegen. Je hebt hart voor duurzaamheid, cultuur en mienskip. Je kunt pakkende Nederlandse wervingsteksten schrijven, creatieve content bedenken en overzicht bewaren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het beheren van social media
  • Het beheren van de website
  • Persberichten schrijven
  • Drukwerk bestellen
  • Content creëren en archiveren
  • Het is een grote pré als je al overweg kunt met WordPress, InDesign, Illustrator en/of Photoshop.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, dan brengen we jou in contact met de opdrachtgever. Wil je meer weten over deze opdracht, bel dan met Henk op 06 – 2782 0970.

Vergoeding: €2.800 exclusief btw

Werkwijze: spreekt deze klus je aan? Reageer via het onderstaande formulier voor vrijdag 16 februari 2024. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!