Marketeer matchmaking voor Mooiedingenmakers (voorlopig gesloten)

image
image
image

Wij zijn Mooiedingenmakers. Onze droom? Noord-Nederland als meest creatieve regio van het land. Daarvoor is lokale inhuur ontzettend belangrijk. Oftewel: minder auto’s van grote bureaus over de Afsluitdijk of door de polder, zodat makers hier meer kansen op interessante klussen hebben. Dat is goed voor de moraal, de lokale economie en nog veel meer redenen die bijdragen aan een bloeiende creatieve sector. Daarom doen wij aan matchmaking. We halen opdrachten binnen en matchen aan zzp’ers uit de regio. In de afgelopen jaren maakten we al meer dan vierhonderd matches in allerlei disciplines. Denk aan fotografie, vormgeving, marketing en bouwen van decors. We helpen opdrachtgevers bij het vinden van de juiste persoon, maar soms richten we ook een heel team in.

Om meer impact te maken en als bedrijf te groeien moet onze matchmaking een stap zetten, en daarvoor zoeken we een marketeer die met ons de strategie vormgeeft en uitvoert.


De maker

De marketeer ontwikkelt een strategie op de doelstellingen rondom matchmaking. Het belangrijkste doel is om de matchmaking echt op de kaart te zetten en zo meer opdrachten binnen te halen. Van de juiste opdrachtgevers: bedrijven als Shell komen er bij ons niet in, organisaties die bij willen dragen aan een betere wereld juist wel. Daarvoor moeten we identificeren waar onze belangrijkste doelgroepen zijn, hoe we die bereiken en met welke centrale boodschap. Verder gaat het werk over het uitlichten van cases, keuzes maken voor het gebruik van de beste kanalen, vormgeving en tone of voice. Het gaat dus om de voorkant. De marketeer hoeft zich niet bezig te houden met het daadwerkelijke vinden en matchen van de zzp’ers bij de opdrachten.

De strategie die de marketeer ontwikkelt, moet ook door diegene (of onder leiding van) worden uitgevoerd.

We zoeken iemand die op deze case vanuit een eigen visie werkt. Relevante ervaring met vergelijkbare opdrachten heeft de voorkeur, maar is geen vereiste.

De marketeer werkt samen met een bestaand team (vormgeving en directie), maar als het nodig is kan er ook worden afgeweken van de huidige structuur en bijvoorbeeld de communicatiekanalen. De vacature wordt gesloten zodra we iemand hebben gevonden.

Meer info

Is deze opdracht wat voor jou? Reageer dan via het onderstaande formulier, of stuur je cv en toelichting naar mooi@mooiedingenmakers.nl tav Koen Haringa. Onze wens is eind augustus te beginnen. De looptijd is idealiter minimaal een jaar, bij voorkeur langer, maar de definitieve duur, omvang én de vergoeding komt in overleg tot stand.

Iets voor jou!