Communicatie voor Wergea Bloeit (gevuld!)

image
image
image

Van 19 t/m 25 juni 2023 is Wergea het epicentrum van de Friese verduurzaming. Met veel activiteiten door en voor het dorp, laat het zien hoe ze er op een duurzame wijze omgaan met klimaat, cultuur en gezondheid.

Een week lang is Wergea volledig duurzaam en zijn er lezingen, rondleidingen, workshops en feestjes. Het moet zo leuk zijn dat dit initiatief groeit naar eerst vijf dorpen, dan vijftien en dan heel Friesland. Dit is een project van FossylFrij Fryslân, waarbij Arcadia en Welcome to The Village ook helpen.

Natuurlijk moet de publiekscommunicatie hieromheen goed verzorgt zijn. Daarvoor zoekt organisator FossylFrij Fryslân per direct een freelancer, die communicatie doet, in de breedste zin van het woord.


De maker

Jij bent een zelfstandige professional die goed is in het zelfstandig plannen en maken van content die de doelgroep aanspreekt. Daarbij hou je contact met media en stakeholders en stuur je mediamakers aan. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • promotie in het dorp zelf
  • contentplanning
  • persbenadering
  • coördinatie video, foto en vormgeving

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, dan brengen wij je in contact met de opdrachtgever. Wil je meer weten over deze opdracht, bel dan met matchmaker Henk, op 06 – 2782 0970.

Vergoeding: op offertebasis

Werkwijze: Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier, uiterlijk voor vrijdag 26 mei 2023. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!