Projectleider Oogstfeest Landgoed Verhildersum (gevuld!)

image
image
image

Op 12 en 13 augustus 2023 vindt op het Landgoed van Museum Borg Verhildersum in Leens het Historisch Oogstfestivalt plaats. Voorheen stond dit bekend als de Historische dagen, maar dit feest moet de komende jaren naar een nieuw niveau gebracht worden, inclusief een muziekprogramma. Daarvoor is de organisatie op zoek naar een projectleider die deze facelift kan aanjagen en begeleiden.

Tijdens de Historische Dagen op het Landgoed Borg Verhildersum in Leens zie je hoe het er vroeger bij de oogst op het platteland aan toeging. Met behulp van zo’n honderd ervaren vrijwilligers wordt er een tweedaags evenement georganiseerd met demonstraties van oude ambachten, muziek en eten. In de komende editie wil de organisatie een stap vooruit zetten, met bijvoorbeeld een muziekprogramma in de avond, dat de komende jaren uitgebreid kan worden. Daarbij hoort ook het aanspreken van een jongere doelgroep.

Je hoeft niet helemaal vanaf nul te beginnen. De vrijwilligers zijn ervaren, er is al een aanzet tot een draaiboek en de geschatte investering van maximaal honderd uren is gebaseerd op eerdere planningen en edities.


De maker

Jij bent een zelfstandig projectleider of eventmanager uit Noord-Nederland met het komende half jaar honderd uren beschikbaar voor deze opdracht. Je hebt ervaring met het organiseren van meerdaagse evenementen en kunt inhoudelijk meedenken met de ontwikkeling daarvan.

Samen met een enthousiast team en ongeveer honderd ervaren vrijwilligers en met de administratieve ondersteuning van de staf weet jij van dit historisch festival een succes te maken.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, dan brengen wij je in contact met de opdrachtgever. Wil je meer weten over deze opdracht, dan mag je altijd contact opnemen met henk@mooiedingenmakers.nl.

Vergoeding: op offertebasis

Werkwijze: Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier, uiterlijk voor 13 februari 2023. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht.

Iets voor jou!