Freelance vormgever voor dbieb (gevuld!)

image
image
image
image
image
image
image

(deze vacature is gesloten)

Wauwie! Voor dbieb in Leeuwarden zijn we op zoek naar een vormgever. Het gaat om een mooie klus in het kader van de seizoenscampagne van in totaal zo’n 30 tot 40 uur, met een piek in oktober. De opdracht bestaat uit het vormgeven van verschillende on- en offline uitingen, maken van visuele concepten en ook het mee meedenken in de strategie van de campagne zelf. En als het bevalt, dan zit er meer in het vat!


De maker

Jij dus, bent zzp’er. En natuurlijk kom je bij voorkeur uit Leeuwarden of daaromheen. Je kan goed communicatie- en marketingmiddelen binnen de bestaande huisstijl vormgeven, en binnen de kaders van dbieb kan je ook frisse, vernieuwende beelden en concepten ontwikkelen. Daarnaast vind je het leuk om ook mee te denken op strategisch niveau. Dat komt omdat je marketing-minded bent: nieuwsgierig naar het doel van de campagne en de middelen, en hoe de doelen bereikt kunnen worden.

We zoeken iemand met veel energie en positiviteit, die ook assertief voorbeelden zoekt en kritisch kan zijn.

Je hoeft geen ervaren rot zijn, maar moet wel de ambitie en potentie hebben om je ook op strategisch niveau te ontwikkelen en bij te dragen aan de positionering en ontwikkeling van dbieb.

Meer info

De vergoeding
Op offertebasis

De werkwijze
Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier, uiterlijk voor 12 september. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht. dbieb kiest op basis daarvan, en op basis van ons advies, het vervolg.

*directe acquisitie bij dbieb wordt niet op prijs gesteld

Word je ook blij van lokale klussen?
En van een groter netwerk van makers en opdrachtgevers en meer toffe dingen? Join onze community van meer dan 200 zzp’ers, maak gelijk je eigen profiel aan en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste klussen, kansen en events! Word lit.

Iets voor jou!