vormgever voor koersdocument We the North (voorlopig gesloten)

image
image
image

Het cultuurprogramma We the North is een initiatief van de drie noordelijke provincies en de gemeenten Assen, Leeuwarden, Groningen en Emmen. Hierbij werken ze onder andere aan talentontwikkeling van makers in de podiumkunsten, popmuziek en beeldende kunst. Voor de periode van 2025-2028 is er een nieuw plan. Dat moet worden vormgegeven, en daarvoor zoeken we een vormgever uit Noord-Nederland.

DEZE KLUS IS VOORLOPIG GESLOTEN WEGENS VOLDOENDE AANMELDINGEN


De maker

Jij bent een vormgever uit Noord-Nederland. Per september ga jij aan de slag en met het team van We the North kom je eerst tot een vormgevingsconcept voor het nieuwe koersdocument. Als dat klaar is, geef je het document vorm en maak je het geschikt voor online gebruik, print en in andere vormen die dan nodig zijn. Je houdt bij je ontwerp rekening met de toegankelijkheidseisen (digitale overheid) / ontwerp voor inclusie. De inhoud van het document, de tekst, wordt aangeleverd en bestaat naar schatting uit 5000-5500 woorden.

Vanaf begin september is de tekst beschikbaar, eind oktober moet het koersdocument af zijn.

Meer info

Ben je geschikt voor deze opdracht, stuur dan gauw een bericht via het onderstaande formulier. Stuur vooral informatie mee die voor deze opdracht van toepassing is. Acquisitie bij We the North naar aanleiding van deze klus stellen we niet op prijs. Geschikte inzendingen stellen wij voor aan de opdrachtgever.

Vergoeding: op basis van offerte/ in overleg

Reageren: zo snel mogelijk. Als er genoeg aanmeldingen zijn sluiten we de vacature, anders uiterlijk 18 juni

Iets voor jou!