Vormgever voor toffe festivalclub (gevuld!)

image
image

Deze organisatie opereert vanuit Leeuwarden, maar is in heel Nederland actief. Hoewel er qua werkzaamheden een piek ligt in het festivalseizoen, is er eigenlijk heel het jaar wel wat te doen. We hebben het zodoende over honderd tot tweehonderd uur op jaarbasis.

Onder de werkzaamheden vallen onder andere aanpassingen website, visuals voor socials, opmaak van rapporten en drukwerk.

En dat is niet eens alles. Het geeft wel alvast een indruk van de grote variëteit die deze opdracht met zich meebrengt.


De maker

Je bent freelance of werkt als duo, in Noord-Nederland. Jij bent flexibel en staat altijd klaar. Je vindt het geen probleem om na aanmerkingen van partners zelfs kleine aanpassingen te maken op banners die eigenlijk al klaar waren. Je kunt werken met bestaande vormgeving, maar hier ook op adviseren en aanpassingen doen wanneer je denkt dat iets mooier of beter kan.

Wegens het werkveld is het echt belangrijk dat je snel en effectief kunt werken. Sommige dingen moeten op dezelfde dag opgepakt kunnen worden. Deze klus als klein bureau of als duo oppakken kan dus ook.

Het is een pré als je werkt met een voor opdrachtgevers toegankelijke takenlijst, zoals Monday.

Meer info

De vergoeding
Op offertebasis

De werkwijze
Spreekt deze klus je aan? Reageer dan via het onderstaande formulier, uiterlijk voor 30 november. Stuur ons het liefst alleen informatie en voorbeelden die relevant zijn voor de opdracht. Op basis daarvan selecteren we met de opdrachtgever de passende maker(s), voor een vervolggesprek.

Word je ook blij van lokale klussen?
En van een groter netwerk van makers en opdrachtgevers en meer toffe dingen? Join onze community van meer dan 200 zzp’ers, maak gelijk je eigen profiel aan en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste klussen, kansen en events! Word lit.

Iets voor jou!