Vindt plaats op 01-01-1970, 0:00
Event

Kom je vrijmiborrelen bij BBENG?

Event   —   Vindt plaats op 30-09-2022

Kom je vrijmiborrelen bij BBENG?

Vrijdag 30 september organiseren wij samen met BBENG een vrijdagmiddag-netwerk-borrel. We zouden het te gek vinden als je er bij bent! Tijdens de borrel vertelt BBENG meer over LAB Groningen en is er plek voor een Q&A over het programma. Wil je gewoon een biertje drinken en netwerken met andere zzp’ers? Je bent meer dan welkom. Aanmelden en info hieronder.

Datum en tijd: 30-09-2022, om 16:00
Deuren open: 16:00u
Locatie: Brouwerij Martinus
Entree: € gratis

LAB is een pressurecooker voor creatieve zzp’ers die hun zakelijke vaardigheden willen ontwikkelen. In twee smaakjes: Ingnite – voor startende creatieve zzp’ers, en Grow – voor zzp’ers die willen doorgroeien. Waarom is dit nou zo tof? Als maker heb je passie voor je vak en de werkzaamheden die daar bij horen, maar dat betekent zeker niet dat je óók de zakelijke kanten van het ondernemen ziet zitten. Bij Mooiedingenmakers vinden wij het belangrijk dat de zakelijke zaken in de sector beter worden geregeld, daarom zijn we partners geworden met organisator BBENG.

Meer lezen over L.A.B. Groningen en wat dit voor jou kan betekenen? Lees het in onze blog hier. 

De borrel vindt plaats bij Brouwerij Martinus (let op: gewijzigd!) in hartje Groningen vanaf 16:00. BBENG heeft een groot netwerk aan creatief ondernemers. Dit is dus dé perfecte kans om te mengen met andere zzp’ers in een relaxte en ongedwongen sfeer. Geen zin om alleen die kant op te gaan? Neem een buddy mee voor wie dit ook interessant is of vraag in één van onze appgroepen wie er nog meer gaat (PS. zit je nog niet in een appgroep, mail ons even).

Aanmelden voor de borrel kan via het aanmeldformulier hieronder. Neem je iemand mee? Laat dat ook even weten via het aanmeldformulier, dan zetten we de introducé op de mooiegastenlijst. Verder? Het wordt BBENG’ing, dus wees er bij!

GELIJK AANMELDEN?