image
 

Kom met ons filmkijken op het Noordelijk Film Festival – 11 november

Gepost op 26-10-2023

Op 8 november start de 43e editie van het Noordelijk Film Festival in Leeuwarden. Natuurlijk haakt Mooiedingenmakers aan bij deze cinematografische eruptie van creativiteit. Jij mag met korting naar de films en we presenteren er zelf The Ballad of a Great Disordered Heart, waarvoor je een vrijkaartje kunt krijgen.

Als makers van mooie dingen houden we van films. Het is een prachtig medium om verhalen mee te vertellen en uiteindelijk is dat wat we allemaal doen. Niet gek dus, dat we elk jaar reikhalzend uitkijken naar het Noordelijk Film Festival en dit keer is het extra leuk, omdat we samenwerken!

Mooiedingenmakers presents: The Ballad of a Great Disordered Heart

Op 11 november mogen we een heel programma om de film The Ballad of a Great Disordered Heart presenteren, een ode aan Schotse verhalen en tradities vol muziek.

Voor de film start is er live muziek van regisseur Aiden O’Roarke, zodat we goed in de stemming komen. Na de film houden we een kort maar krachtige Q&A met dezelfde regisseur. Daarna kunnen we direct door naar de Netwerkmarkt om kennis te maken met andere (film)makers en initiatieven. We sluiten deze goede middag af met een borrel.

Programma

14:00 – Zaal open en muziek van Aiden O’Roarke

14:30 – Start film

15:45 – Q&A

16:00 – Netwerkmarkt met aansluitend een borrel

Zin om hier bij te zijn? Dat kan, want we hebben een aantal vrijkaartjes! Laat hier weten dat je er zin in hebt, dan zetten wij jouw naam op de lijst. → Aanmeldformulier. 

Meer lezen over de film kan via: https://noordelijkfilmfestival.nl/programma/the-ballad-of-a-great-disordered-heart-live-muziek-en-qa/

Korting op je kaartjes voor het Noordelijk Film Festival

Alsof ons eigen onderdeel op een filmfestival nog niet genoeg is, mogen we jou ook nog eens korting geven op de filmkaartjes. Die kosten normaal elf euro, maar als lid van Mooiedingenmakers betaal je slechts negen euro. Mooi meegenomen!

Het werkt heel eenvoudig: in de ticketshop vul je de kortingscode  in voordat je afrekent en klaar is Kees. De kortingscode is te vinden in je resources, log hiervoor in op jouw Mooiedingenmakers account. Let wel even op, de code geldt alleen voor het reguliere programma. Je kunt maximaal twee filmkaartjes met korting kopen per persoon.

Kijk op https://noordelijkfilmfestival.nl/ om te bepalen wat je gaat doen. Tip van ons nog, ga naast ons eigen onderdeel op vrijdag ook even naar Apolonia, Apolonia, over een bijzondere kunstenares.

Datum: 11 november 2023 - 2:00 pm
Start programma: 14:00
Locatie: De Harmonie [route]
Kosten: € gratis // met korting