image
 

Korting: LAB Groningen – groei met je creatieve bedrijf!

Gepost op 03-10-2023

Doen wat je leuk vindt én genoeg geld verdienen? De zakelijke kant van je bedrijf
ontwikkelen kan best een uitdaging zijn. LAB – een pressurecooker programma voor creatieve ondernemers in Groningen – kan daarbij helpen. En, als lid van Mooiedingenmakers kun je met korting aansluiten.

Wat houdt het programma in?
In 4 maanden tijd ga je onder begeleiding van zakelijke en creatieve experts aan de slag. Werken aan jouw onderneming staat voorop. Je wisselt interactieve groepsessies af met individuele coaching en intervisie. Het hele programma van LAB2023 vind je hier.

Mooiedingenmakers x LAB
Omdat wij bij Mooiedingenmakers creatieve ondernemers in het Noorden zo veel mogelijk willen ondersteunen in hun ontwikkeling, hebben we een super mooie deal met LAB! Leden van Mooiedingenmakers die zich vóór 10 oktober aanmelden voor LAB krijgen een dikke 50% korting op de eigen bijdrage! Op jouw ledenomgeving vind je een code waarmee je deze korting kunt claimen. Let op: je doorloopt eerst een intakeproces om te kijken of je een goede match bent voor het programma.

De eerstvolgende editie start op 6 november. Aanmelden (met korting!) kan via deze link: https://labgroningen.nl/ignite/